| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
OZzi Fiat 126p Czestochowa | 2005-05-11 21:06:35 Mam do sprzedania swojego malucha !!
Duzo nocywch czesci, Bylo duzo przy nim robione, teraz wymienie miej wiecej co zrobilem i jakie nowe czesci dalem !! - licznik - stacyjka - szczeki hamulcowe x4 -lancuch rozrzadu -olej w skrzyni biegow -przegoby x2 -lozyska x2 -bak -akumulator -gumki pod amortyzatory -gaznik -rozrusznik -filtr powietrza -zawory zostaly ustawione -olej wymieniony na nowy - zabieraki x2 - mechanizm od wycieraczek To jest wymienione z czesci mechanicznych Teraz troche wewnatrz: -nowe obicia tapicerki na dzwi -dywaniki -mieszek ochornny na skrzynie biegow -diody -korbki chromowane To chyba wszystko z wewnatrz chyba ze mi sie cos przypomni to dodam A pozatym jeszcze na zewnatrz zostaly dodane nakladki na nadkola neony w silniku fajny efekt wieczorem piora wycieraczek niklowane To chyba wszystko !! Auto ma wazny przeglad i OC do wrzesnia !! Fotki w profilu !! Cena: 1200 zl do malej negocjacji. Wiecej fotek moge podeslac na maila jak ktos bedzie chcial !! Pozdro - |
OZzi Fiat 126p Czestochowa | 2005-05-19 19:46:42 Za 1000 zl juz obchne malacza bo mi kasa jest potrzebna !! |