[S] 4 felgi stalowe "13 do Opla,126p 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam,

Jak w Temacie mam do sprzedania 4 felgi prowdopodobnie pochodzące z jakiegoś Opla ! ale nie jesem pewny są podobne do CC tylko dziurki mają okrągłe a CC owalne !! Załozone na nie oponki niestety troszke łyse ! Jedna Felga jest bita ! a pozostałe 3 proste ale troszke bieg czasu ich dopadł ! Niedługo bede miał zdjęcia jesli jest ktoś chętny to prosze podawać E-Maila Wysle zdjęcia jak najprędzej !! :]

Cena jaka by mnie zadowalała to 105zł + Browarek
Kontakt GG 1802116
Tel - 507677162
E-Mail - wrc126p@o2.pl

Cytat:
2005-05-24 09:58:09, wrc126p pisze:
Witam, Jak w Temacie mam do sprzedania 4 felgi prowdopodobnie pochodzące z jakiegoś Opla ! ale nie jesem pewny są podobne do CC tylko dziurki mają okrągłe a CC owalne !! Załozone na nie oponki niestety troszke łyse ! Jedna Felga jest bita ! a pozostałe 3 proste ale troszke bieg czasu ich dopadł ! Niedługo bede miał zdjęcia jesli jest ktoś chętny to prosze podawać E-Maila Wysle zdjęcia jak najprędzej !! :] Cena jaka by mnie zadowalała to 105zł + Browarek Kontakt GG 1802116 Tel - 507677162 E-Mail - wrc126p@o2.pl

chcesz sprzedac felgi niewiadomego do konca pochodzenia, stalówki, rozstaw srob "niefiatowski", pordzewiałe, w tym jedna pogięta, z lysymi oponami za zdjecie których bedzie trzeba zapłacic , o niewiadomej średnicy pierscienia centrującego który buc moze bedzie trzeba roztoczyc, badz tulejowac i chcesz za nie 105zł+piwo????????? stary na jakiej planecie ty zyjesz????