Ale ktoś z was wie w jakim stopniu? Co oni teraz mogą a czego im nie wolno?
Pytam, ponieważ wlepili mi mandat na 100pln i dali mi 5pkt karnych za jazdę pod prąd
| « Poprzedni | Następny » |
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | Ostatnimi czasy zmieniły się uprawnienia Straży Miejskiej.
Ale ktoś z was wie w jakim stopniu? Co oni teraz mogą a czego im nie wolno? Pytam, ponieważ wlepili mi mandat na 100pln i dali mi 5pkt karnych za jazdę pod prąd |
Zoltar Fajne Gdańsk | Zatrzymywać chyba nie mogą, jedynie podczas akcji z policją. Może ucieczka była by jakimś rozwiązaniem... |
Lee GF8 Katowice | el0!
Lukasz to niezle!!! ja wjechalem pod zakaz i stanalem na parkingu bez zezwolenia.. jak mi Pani powiedziala ze oprocz 50zl dostaje 5pkt!!! to tak sie wqu.... i nagadalem ze ich praca mnie smieszy, sa zalosni, ze czekali na mnie za ciezarowka aby wyleciec do mnie jak sie zjawie... ale zrobilem to bardzo kulturalnie... ale 'niestety' wycofujac na skreconych kolach omsknela mi sie noga ze sprzegla i niefortunnie obrzucilem ich mundurki blotem posniegowym... nie odwracajac sie juz pozniej w ich strone dalem dyla... mandat i punkty mam, ale samopoczucie odrazu mi sie polepszylo... |
| « Poprzedni | Następny » | |