Espero z KRATKA!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wiem ze to glupi post, ale jak to zobaczylem to malo nie wjechalem w kolesia przede mna... Jade sobie spokojnie Powazkowska w Wawie, i patrze w lusterko wstecne a tam esperak.... niby nic dziwnego, ale za tylnia szyba widze kratke... mysle sobie pewnie za nim jedzie jakis dostawczak i dlatego tak... ale pozwolilem sie wyprzedzic i szok normalnie... KRATKA PRZED TYLNIA SZYBA!!!!! szczeka mi opadla i wplatala sie w pedaly jak to zobaczylem...

espero van

Espero to wyjątkowy ciężarowiec - zwłaszcza ,że sprężyny siadają nawet po założeniu gazu

Bo to prawdziwy krążownik, a nie jakies tam byle co! Z dobrego samochodu da sie wszystko zrobic

Rozumiem, żeby na wzór leganzy montowac kasetke do przewożenia kosztowności, ale żeby kratkę. Czy było to wogóle prawnie mozliwe w sedanach, tzn. gdy przestrzeń bagażowa jest juz od kabiny pasażerskiej wyodrębniona konstrukcyjnie i nie trzeba tego robic przy uzyciu dodatkowego elementu?

Prawnie napewno nie...

Koles pewnie sobie zalozyl kratke dla picu albo ma w domu yorka i wozi brytana za kratami ....

No chyba ze krawat jechal na gazie

Hehe, KeyJey spojrz na podpis pod nickiem NO GASSS NEVER a powiedz mi jeszcze jak on tego yorka wciska za ta kratke... Prawnie jet to kombinacja alpejska - w sumie to kratka ma oddzielac przestrzen bagazowa... ale jaka przestrzen bagazowa masz na tylnej polce???

Spoko spoko.. w espero na tylniej polce to sie cale stadko yorkow zmiesci

Poprostu gość ma zarejestrowane auto jako ciężarowy. W ten sposób odzyskał VAT.
PS. Ja widziałem Bore z taką kratką, a to też sedan

Bora, Bora... Mercedesa okularnika z kratką widziałem.