Jak w temacie:Chodzi o carinę ct150. a mianowicie:Czy te boczne migacze[te ,,łódeczki"] to rzeczywiście są migacze czy tylko atrapy?U mne one nie działają po rokręceniu okazało się że tam nie ma żarówek chociaż są jakieś kable zakończone wtyczkami.Widziałem kiedyś na skrzyżowaniu skręcającą carinę i też jej ten migacz nie działał,może to zależało od kraju ( przepisy dotyczące migaczy}Jak to u was wygląda? 2.Czy u was też nie działa kontrolka awaryjnych?Gdy je włącze to mrugają mi tylko te zielone strzałki.Wyjmowałem zegary i okazało się że żarówka jest dobra.3.Czy podświetlenie konsoli środkowej jest równomierne to znaczy czy wszystkie oznaczenia świecą tak samo?Bo u mnie świeci tylko ten od zmiany obiegu zew.-wew.ale on jest na środku i trochę światła,,przechodzi" na pozostałe suwaki.Czy tam jest tylko jedna żarówka czy jest więcej a ja mam tylko jedną nie przepaloną?Z góry dziękuje za odpowiedzi i POZDRAWIAM

Co do kontrolki awryjnych to by znaczyło,że gdzieś w obwodzie jest przerwa.tylko gdzie? W konsoli piszesz Misiek,że jest chyba tylko jedna żarówka,ale czy u Ciebie też najbardziej wyrażnie świeci ten suwak zew-wew?Bo cała reszta to tak niby świeci,ale to tak chyba tylko przy okazji,niby widać co się gdzie reguluje,ale np.oznaczenia na suwaku nogi-twarz-szyba są w nocy mało czytelne.Zastanawia mnie to trochę bo niby dlaczego tylko jeden suwak miał by być wyrażny,a reszta nie.A może rzeczywiście tak jak piszesz,ten panel jest od środka zakurzony? Dziękuje i Pozdrawiam