Za dlugie WN ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie,

Swego czasu postanowilem wymienic kable WN.
Zakupilem WN POWER TEC PT686ST no i ...Sa za dlugie. Zwrocilem do sklepu i kolejna niespodzianka. Wg katalogu te sa wlasciwe, porownali rowniez do katalogowych NGK i sa takie same.

Ze mam x20xev to jestem raczej pewien bo mam to na bloku wyryte !!. Kazdy z kabli katalogowych jest o 5-8 cm dluzszy od tych ktore mam.

O co moze chodzic ??

Sprawdzalem w katalogu te ktore mam BERU ale mam tylko numer fajki :/

Zdjecie z pod maski w profilu.

Plis help bo jestem zaniepokojony. Moze mam podmieniony silnik ?? Ale by bylo heh !!!

Pozdro

u mnie ten sam motor kupilem championa na allegro i jestem zadowolony - takiego problemu nie mialem

Dzieki Art ale nie o to chodzi.

Problem w tym ze wg. katalogu kable sa wlasciwie dobierane i pewnie z championami byloby to samo.

Oto moje pomiary:
numer kabla / PT686ST lub NGK z katalogu / obecnie zamontowane [cm]
4 / 24 / 18
3 / 29 / 24
2 / 42 / 35
1 / 49 / 43

Jezeli macie x20xev i kable pod reka bylbym wdzieczny za zmierzenie i podanie jakie sa u Was.

Pozdro

Please !!

Nikt nie ma kabli wiszacych od x20xev na gwozdziu w grazu ??

Bylbym naprawde wdzieczny bo nie wiem juz jakie zamowic - a skoro obydwa modele (powertec i ngk) nie pasuja to z innymi tez bedzie problem.

Pozdro

żeby nie było żę jestem wredny i na niskim pozoimie prosze................długośc kabli wn BERU orginał niemiecki!x20 xev jak wolisz 2,o na 16 wentylach
pomiar długości od zgięcia tkzw fajki do zgięcia drugiej strony
1 krótki 14 cm
2 dłuższy 25cm
3 nast.... 37 cm
4 ..... 44cm

nie kupuj janmorów .szkoda kasy

Dzieki Wielkie !!!!!!!!,

Czyli u mnie jest wszystko w porzadku z dlugoscia.

Dziwna sprawa - w sklepie tez twierdza ze biora kable katalogowe i nie sa to pierwsze, ktore sprzedali do tego modelu wiec nie qmam calkowicie w czym rzecz.

Nic to, wazne ze sprawiedliwosc jest po naszej stronie
Dwie omegi na pewno wiedza lepiej niz jakies tam katalogi i sklepy
Kasa oczywiscie wrocila do mnie bo sklep solidny.

Pozdrawiam