[poszukuje] zdjec Fiat 600 Multipla OM Van

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
wszelkich fotek i inofrmacji dotyczacych seri Fiata 600 Multipla w nadwoziu OM Van ( cargo lub furgoncino )

Takie auto stało na Żoliborzu pzy ulicy Lampego. Kupiłeś sobie?

ale stała własnie wersja OM Van czy osobówka?

Chyba sobie to umieszczę w sygnaturce. Moje słowa nalezy rozumieć dosłownie. Auto bylo czerwone i miało z przodu dobudowane dwie skrzynki, w których ktoś umieścił 2 zestawy przednich reflektorów od Łady. Ja pamiętam czasy kiedy te auta normalnie były w esploatacji, więc ich ze sobą nie mylę. Nie potrafię odróżnić od siebie tylko współczesnych samochodów.

Image Hosted by ImageShack.us

[ wiadomość edytowana przez: Grzech dnia 2005-10-05 18:14:37 ]

Cytat:
2005-10-05 18:01:27, Grzech pisze:
Chyba sobie to umieszczę w sygnaturce. Moje słowa nalezy rozumieć dosłownie. Auto bylo czerwone i miało z przodu dobudowane dwie skrzynki, w których ktoś umieścił 2 zestawy przednich reflektorów od Łady...

Jeśli to to:
Free Image Hosting at www.ImageShack.us
To ma zwykłe reflektory Warszawa/Syrena/Star/Żuk/Nysa/Tarpan/tramwaj 13N itp.

[OT]

Takie drzwi mają niesamowity klimat

Osobiście, mnie się bardziej podoba Transporter Volkswagen

mikry masz wiecej foto tego egzemplarza? masz tez jakies informcje na jego temat?

rzecz w tym ze na dzien dzisiejszy ten samochod stoji u mnie w garazu -->>

zakupilem go niedawno , ale historia jego jest mi nieznana.

Ten, co stał na Żoliborzu wyglądał mniej więcej tak: (sorki za bylejaki VT)
Image Hosted by ImageShack.us

Cytat:
2005-10-05 19:43:39, Qba pisze:
mikry masz wiecej foto tego egzemplarza? masz tez jakies informcje na jego temat? rzecz w tym ze na dzien dzisiejszy ten samochod stoji u mnie w garazu -->> zakupilem go niedawno , ale historia jego jest mi nieznana.

ale ma zajebiście wyłupiaste światła

Cytat:
mikry masz wiecej foto tego egzemplarza? masz tez jakies informcje na jego temat? rzecz w tym ze na dzien dzisiejszy ten samochod stoji u mnie w garazu (...) zakupilem go niedawno , ale historia jego jest mi nieznana.

Po prostu upolowałem go na wrześniowym Moto Weteran Bazarze w Łodzi i wiem tylko tyle, że ze dwa razy pojawiał się na Allegro.
Powodzenia przy odbudowie

Cytat:
mikry masz wiecej foto tego egzemplarza? masz tez jakies informcje na jego temat? rzecz w tym ze na dzien dzisiejszy ten samochod stoji u mnie w garazu -->> zakupilem go niedawno , ale historia jego jest mi nieznana.

Sorki za OT - jak czytam na forum co stoi w Twoim garażu to mnie korci żeby go zwiedzić.

Cytat:
Sorki za OT - jak czytam na forum co stoi w Twoim garażu to mnie korci żeby go zwiedzić

ZAPRASZAM!

A gdzie dokładniej on się znajduje?

Odświeżam temat ponieważ znalazłem galerię z dużymi ładnymi zdjęciami tego autka.

LINK