Start testowej wersji strony "ALFA" - 21.30

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie planowany start nowej wersji 21.30 komentarze prosze ponizej

Jest super !!!

Tylko, czy da się zrobić, żeby rozwijane menu, nie miało obciętych trochę liter, bo głupio wygląda...

hehe i daltego to jest alfa, dobrze ze zauwazyles
jutro to usune albo moze jeszcze dzis

Lasombra - ponieważ jestem zmuszony pracować w rozdzielczości 800x600 więc te zmiany choć znaczne nie zmieniają zbyt wiele jeżeli chodzi o środkową kolumnę . Może da się coś zrobić, żeby ten pasek z prawej strony znikał po wejściu na forum Włącz na chwilkę sobie 800x600 i zobaczysz o co mi chodzi. Każdy temat ma na dole pasek do przesuwania i czytając każdą linijkę muszę z niego kożystać . Wcześniej tego nie było, no chyba, że pojawiały sie zdjęcia . Wydaje mi się, że korzystających z tej rozdzielczości jest wiecej, więc ułatwiłbyś nam poruszanie się po forum
Ale prócz tego jest

Voyt

ok to postaram sie zrobic tak zeby po nacisnieciu forum znikala prawa ramka, moze uda mi sie cos takiego zoribc pokombinuje

to by było dobre - i przywróc tego srebrnego esperaka po wejsciu na strone główną....ten w tle jakoś dzienie wygląda....
moim zdaniem ładniej było za pierwszym razem

Jeszcze raz gratuluje stronki

Mam małe pytanko. Na stronie głownej pisze: "Górne logo zawdzięczamy Adamowi [...]". O jakim logo mowa? Ja nic nie widzę.