MotoNews.pl

Sklep Polena:) - www.autolada.prv.pl

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzis miałem przyjemnośc poznac naszego klubowicza ze śląska.
Byłem W Zabrzu i po wczorajszej dyskusji na czaciku, dziś na chwilke wpadłem do sklepu Polena w Bytomiu na ul.Matejki 8.
Bytom to strasznie zakręcone miasto, ale jakoś trafiłem . Nie trafiłbym gdybym z daleka nie zobaczył znanego mi zklubowej galerii charakterystycznego przodziku jego czerwonej samarki
Polecam sklep , bo wybór czesci duży. Zapomniałem Cie Polen poprosić o wizytówkę, bo mozna by ją wsadzic na stronke w dziale sklepy.Jeśli możesz to zrób jakąś reklamę Twojego sklepu ( może z mapką) i wsadzimy ją na stronkę.Jeśli chcesz wyślij to do Konriego
Miło było Cię poznac
Paweł

cześć Paweł
mogłeś dać znać, że byłeś w bytomiu, to byśmy się spotkali
i kasę byś dostał na koszulki i kawę wypił, a tak to d...a.
może się zdecydujesz jak wpadniesz do waszego sklepu w chorzowie.
a ja dzisiaj także widziałem Polena między chorzowem a bytomiem stał na światłach, ale był tak zamyślony lub zaspany,
że nic nie widział.

Sorry Scorpio !
Myślę,że następnym razem się uda i chetnie do Ciebie wpadnę!
Nie miałem wczoraj zbytr wiele czasu - wiesz jak jest
Pozdrówka dla Ciebie i małżonki
Paweł

dzieki za pozdrowionka, od nas także dla Ewy i dzieci.
czekamy
kase na koszulki jeszcze w tym tygodniu wyślę

postaram sie zrobic jakas reklame zeby ja zamiescis na klubowej.
dzieki za propozycje.
we wtorek rano bylem na nogach od 6 i caly dzien bylem senny, moze dla tego nie zauwazylem Cie Scorpio.
pozdrowienia

Witam!
Od dzis w dziale polecamy bedzie na stałe umieszczony folder z adresem i telefonem sklepu motoryzacyjnego z czesciami do Łady i innych rosyjskich samochodów. Włascicelem jest Polen,klubowicz LKP.Jesłi wiec ktoś ze slaska szuka częsci do łady - zawsze może liczyć na ten własnie sklep.A najakie rabaty polen moga liczyć klubowicze??????
Pozdrawiam
paweł

dzieki za umieszczenie reklamy
rabaty sa od 10 do 15 %. jest to tez uzaleznine od wysokosci kwoty

No to super
Młody zaraz to wsadzi na stronkę

Polen, sądząc po Twojej ksywie i nazwisku, to mógłbyś sprzedawać nie części do łady, tylko proszki do prania (w szczególności Pollena 2000).
Polen, nie obraź się, wiem, że proszki to źle się kojarzą (gupawe reklamy z udziałem takich durnych bab - prymitywnych gospodyń domowych, co to takie pieprzenie zawsze odwalają, tudzież inne rzeczy). Ale z tymi złymi skojarzeniami absolutnie Cię nie utożsamiam, poza nazwiskiem nic już więcej nie kojarzę jeżeli chodzi o Twoją osobę i proszki. Z resztą jak nawet bym mógł kojarzyć jakieś cechy z właśnie proszkami - przecież osobiście się nie znamy. Powyższe to chyba tzw. "bajdurzenie na bajdurce...", czyli pisanie w stylu Mariusza.

Ps. Ja w Bydzi znam z widzenia jeden sklep z częściami, ul. Dworcowa 55, oprócz ład mają części jeszcze do Cieniasów, Kaszlaków i Tavrii.

Miły! ALe po co polen ma sprzedawac proszki do prania????przecież wszedzie tego pełno , a części do Łady...

A sprzedaż wysyłkową też prowadzi ?

Cytat:
A sprzedaż wysyłkową też prowadzi ?

Odpowiem za Polena (chyba nie będzie zły) - więc prowadzi. Sam zakupiłem u Niego tym właśnie sposobem białe kierunki i tylne amortyzatory gazowe.
Pozdrawiam Misiek

Ja czasem robie za kuriera
Ale wszystko da sie załatwić
Paweł

Tak przy okazji przyznam szczerze, że też chciałbym mieć w przyszłości własną firmę związaną z ładami. Nie wiem czy się spełni, ale pomarzyć zawsze można.

zapraszam wszystkich na moja strone www.autolada.prv.pl ,na ktorej znajduje sie oferta czesci zamiennych i oferta tuningowa ktora sie bedzie powiekszac.
bedzie mozna kupic rozne dodatki do lady samary, lady 2101-2107 i lady niva(np. cale orurowanie).
jezeli chodzi o ceny to dzwoncie lub piszcie na a-mail, oczywiscie rabat bedzie.

stary zrobcie ospojlerowanie do 2107 takie jak w vfts to jestem pierwszy na liscie

A jak z cenami???????????????????????

Czy będzie możliwa sprzedaż wysyłkowa? Bo raczej nie mam możliwości dojechania z północy ażdo Bytomia.

I Kolega zamieścił znaczek Lada Klubu Super. Tylko tak dalej -> szkoda, ze to daleko od Wawy (ale może faktycznie wysyłkowo to robić).

tak, sprzedaz wysylkowa jest mozliwa.
paru klubowiczow juz kozysta z tej uslugi.