| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Qba Czili-Czili-Bang-Bang łili-łonka | 2005-07-21 22:04:03 Witam, jako ze projekt ratowania Fiata 125p ropoczety na dobre oto co potrzebuje:
Oczywiscie wszystko musi byc NOWE -blotniki przednie prawy i lewy ( klasyk lub MR ) -podloge -pas przedni -podloge bagaznika -PAS TYŁ KLASYK -slupki drzwi przednich Prawy i Lewy -maska i klapa oraz wszystkie NOWE lub w idealnym stanie detale z 'przejsciowki': -atrapa przednia -lampy tyl -zderzaki -wloty na slupki -kierunki przednie -deska rozdziwlcza ( cala wycieta z auta ) - i wszelkie inne charakterystyczne, kontakt: GG 4444013 tel: 500 178 728 e-mail: info@acm-racing.com dzieki! |
waco DF Mikstat | 2005-07-22 16:11:45 witaj!
miałbym fabryczne graty z lat 70 produkcja FSO nowe takie: wzmocnienie przednie nawet ze dwie sztuki 77 rok by FSO po 55zł/szt
słupek drzwi kierowcy 15zł podłuznice tylne pod bagarznikiem. z mocowaniem tłumika i mocowaniem ehmm mocowania resoru po 30zł/szt bardzo gruba blacha sztywna. dwie podłuznice wyoblone nad mostem ale jedna ma obcięty kawałek odbijający od podłuznicy podłogi w strone progu -> podłuznica lewa tak ma. mają one wiekie śruby do zamocowania tylnego drążka stablizującego itp extrasy czyli wszelkie mocowania tłumika, dziury do koserwacji itp -> zrobię fotkie zeby uzmysłowic oco mi chodzi -> ale solidny kawał blaszyska grubego. długość ok 1 metr rozwidlające sie na koncu pod mostem. 40zł/szt były by tez 4 (2xpo 2-> 2 komplety) przednie nadkola/ ćwiartki czy jak to sie tam nazywa z podłuzniacami itp. po 50zł/szt ścianka grodziowa przednia -> odgradzajaca silnik od przestrzni pasażerskiej w dwóch częsciach lewa i prawa po 20zł/szt. NOWA maska przednia za 40zł. przedni dolny pasior ale niestety MR za 40zł. tylni pasior ale tez niestety MR 50zł wszystkie częsci są fabryczne FSO z lat 76-78 mają karteczki i są w wiekszosci popakowane w papier taki śmieszny jakby toaletowy. są produksji FSO i kooperantów państwowych. czesci pochodzą z wyprzedazy zapasów zakładu energetycznego we wrocławiu mam nawet papiery stwierdzajace skreślenie z protokołów magazynu
jhesli coś ci sie podoba: wal na GG 4029895 mam Cie juz zapisanego ale niestety nie ma Cię w tej chwili. ew pisz na wacky@o2.pl pozdroo wacek |