[k] Blacharskie do 125p 68-74

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, jako ze projekt ratowania Fiata 125p ropoczety na dobre oto co potrzebuje:
Oczywiscie wszystko musi byc NOWE

-blotniki przednie prawy i lewy ( klasyk lub MR )
-podloge
-pas przedni
-podloge bagaznika
-PAS TYŁ KLASYK
-slupki drzwi przednich Prawy i Lewy
-maska i klapa

oraz wszystkie NOWE lub w idealnym stanie
detale z 'przejsciowki':
-atrapa przednia
-lampy tyl
-zderzaki
-wloty na slupki
-kierunki przednie
-deska rozdziwlcza ( cala wycieta z auta )
- i wszelkie inne charakterystyczne,

kontakt:
GG 4444013
tel: 500 178 728
e-mail: info@acm-racing.com

dzieki!

witaj!
miałbym fabryczne graty z lat 70 produkcja FSO nowe takie:

wzmocnienie przednie nawet ze dwie sztuki 77 rok by FSO po 55zł/szt

słupek drzwi kierowcy 15zł

podłuznice tylne pod bagarznikiem. z mocowaniem tłumika i mocowaniem ehmm mocowania resoru po 30zł/szt bardzo gruba blacha sztywna.

dwie podłuznice wyoblone nad mostem ale jedna ma obcięty kawałek odbijający od podłuznicy podłogi w strone progu -> podłuznica lewa tak ma. mają one wiekie śruby do zamocowania tylnego drążka stablizującego itp extrasy czyli wszelkie mocowania tłumika, dziury do koserwacji itp -> zrobię fotkie zeby uzmysłowic oco mi chodzi -> ale solidny kawał blaszyska grubego. długość ok 1 metr rozwidlające sie na koncu pod mostem. 40zł/szt

były by tez 4 (2xpo 2-> 2 komplety) przednie nadkola/ ćwiartki czy jak to sie tam nazywa z podłuzniacami itp. po 50zł/szt

ścianka grodziowa przednia -> odgradzajaca silnik od przestrzni pasażerskiej w dwóch częsciach lewa i prawa po 20zł/szt.

NOWA maska przednia za 40zł.

przedni dolny pasior ale niestety MR za 40zł.

tylni pasior ale tez niestety MR 50zł

wszystkie częsci są fabryczne FSO z lat 76-78 mają karteczki i są w wiekszosci popakowane w papier taki śmieszny jakby toaletowy. są produksji FSO i kooperantów państwowych.
czesci pochodzą z wyprzedazy zapasów zakładu energetycznego we wrocławiu mam nawet papiery stwierdzajace skreślenie z protokołów magazynu

jhesli coś ci sie podoba: wal na GG 4029895 mam Cie juz zapisanego ale niestety nie ma Cię w tej chwili.
ew pisz na wacky@o2.pl
pozdroo
wacek