Szroty w krakowie

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
gdzie w krakowie sa jakies fajne szroty ??? musze wymienic pare plastikow w srodku a nie wiem czy i gdzie sa takie ze mozna sobie znalesc jakas ladzine i niedrogo sobie cos z niej powykrecac ????

witam! nieposiadamłady ale szukalem taak owych na szrotach krakowskich z tego wględu ze buduje poloneza 2000 ze skrzynia polonezowską! i szukalem rozrusznika i koła zamaszystego od łady! i nigdzi ena zadnym szrocie krakowskim! i skawinskim! nie ma ani poł łady! wszyscy mowia ze ruscy powywozili na ukraine! nic porostu zero!

Swego czasu stała 2107 na takim małym szrociku na przeciwko kombinatu przy wylotówce na Sandomierz. Okolica potocznie zwana Meksyk.
Pozdro.

dzieki na szczesie okazalo sie ze kumpel pozbywa sie 2107 i odda za darmoche karoseria w ciekim stanie ale silnik ma wyjezdzone tylko 60000 i to jest orginalny przebieg byla glownie stala na parkingu a reszta tez w niezlym stanie wiec nie bede musial juz szrotu szukac

Zalamalem sie, dzis sie doiwiedzialem z 1 lipieca wchodzi jakas ustawa unijna o szrotach/zlomach i szroty padaja.
ponoc tylko jeden szrot w krakowie ma koncesje
Zgaduje ze chodzi o Maxi Schrott czy jak to napisac.
PARANOJA pieprzona unia!
To samo co i z akcyza na auta, wszyscy sie jaraja ze nie bedzie jak do uni wejdziemy io GOWNO.

Jeszcze przez ta unie zginiemy!

A z racji likwidacji zlomu, zakupilem okazyjnie 2 fele 5i1/2x13 ET 18 z BMW rekin ah ah, teraz mam kompljet.

Cytat:
2005-06-29 00:10:49, Krzysztof-Fleszer pisze:
A z racji likwidacji zlomu, zakupilem okazyjnie 2 fele 5i1/2x13 ET 18 z BMW rekin ah ah, teraz mam kompljet.

"dla mnei zawsze bmw mialo 4x100, ale mzoe sie dowiem czegos nowego???"

Krzysiu to 2 poprzednie qpiles juz po moim poscie?

2 fele poprzednie kupilem bardzo dwano temu. Mniej wiecej w tedy gdy poraz pierwszy zalozylem gazniki - nawet wczesniej z pol roku.
Patrz stronka klubowa-artyk.

Dla mnie BMW rekin ma 4x100 i dla wulkanizatora tez.
Przyznaje sie bez bicia ze powinno byc w ladzie 4x98 ale...
1 mm na srube, a otwory w felgach na pewno sa podrdzeiale i nei maja standartu

W Skawinie - Kopance na tamtejszym złomowisku stoji łada 2107 wygląda że oprócz grila i ramion wycieraczek wszystko jest w samochodzie. Biała a tapicerka bronzowa. Nic więcej nie wiem na temat tego auta.