Popielniczka

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak wyjac cala popielniczke, ktora znajduje sie pod radiem? Chce wyjac caa popielnicze a nie tylko to miejsce co sie pety odklada- bo to to jest proste. Ale jak wyjac cala wraz z elementem od zapalniczki.
acha- mam forda e. z 96 czyli czhyba ..MK6- powiedzmy ze bollero. W srodku wyglad nie rozni sie od Bolerro.
Dzieki

W Y S Z U K I W A R K A !

jesli 96 to raczej mk7 ... co do popielniczki to ma ona ograniczniki po bokach. scisnij boczne scianki popielniczki i sproj wtedy wydostac ja.

kątówka i młotek...

Czy tam powinno cos sie swiecic- bo zauwazyle ze jest tam jakies szkielko plastikowe a za nim.. No wlasnie nie wiem co. Moze wy wiecie??

jest tam żaróweczka, ale u mnie to cholerst.o też nie chula nie miałem jeszcze czasu aby się z tym pobawić, ale wiem, że prąd dochodzi, bo przecież zapalniczka się grzeje.

Ja dzis po pracy zasiade do tego- moze cos jutro napisze jak to dobyc i jak to sie rzadzi. Oby nic nie popsul- bo z moja sila to nigdy nic nie wiadomo.

Popełniłem gdzieś opis wymiany ze zdjęciami.
Nie chce mi się po raz n-ty podawać linka.

Cytat:
jest tam żaróweczka, ale u mnie to cholerst.o też nie chula nie miałem jeszcze czasu aby się z tym pobawić, ale wiem, że prąd dochodzi, bo przecież zapalniczka się grzeje.

Do żarówki prąd dochodzi innym kablem niż niż do zapalniczki i włącza się razem z włączeniem świateł, a żaróweczka jest "doczepiona" do gniazda zapalniczki i podświetla równocześnie zapalniczke i popielniczkę