Głośniki na drzwiach w Samarce 1.3

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ma może ktoś pomysł jak zamontować głośniki w drzwiach w samarce 1.3 (3 drzwiowa),bo ja nie moge na nic wpasc..mam już kolumne w barażniku, i tweetery przy szybie przedniej ale jeszcze przydalyby sie glosniki w drzwiach i ewentualnie jakies wygluszenie czy cos zeby dzwiek nie uciekal na zewnarz..
jesli ktos ma jakis pomysl to prosze o odpowiedz i przepraszam jesli dubluje temat

Witam ja mam wsadzone gloniki w drzwi przednie tak po srodku tej kieszonki w dzrwiach, maja one 10cm, po sciagnieciu tapicerki w tym miejscu jest dziura i nie trzeba robic jakis dziur na glosniki , widzialem ze tez gdzies w okolicach korbki montuja glosniki ale nie wiem jak

czyli krotko mowiac wyciales tam dziure??A jakies wygluszenie czy cos?nie ucieka ci dzwiek??no i jaki rozmiar tych glosnikow tam pasuje...no i czym ta dziure wyciac!!!!!???

Poszukaj na forum, zamieściłem bodajże w temacie o kokpicie
Jak jakiś gość chyba z ukrainy zrobił sobie samarkę

dzieki zaraz sprawdze...

wycialem dziure norzykiem do tapet, nic nie wygluszalem , nie jestem az takim maniakiem dzwieku, a pozatym w drzwiach sa folie ktore odgradzaja szybe od blachy, ja mam 10cm, ale dawaja tez 13cm