WAKACJE 2005 - okazje do spotkań - kto, gdzie i kiedy?????

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Hej zaczynam ten temat - bo wymiana informacji na temat naszych wakacyjnych wojaży może się okazać niezłą okazją do tego by się wzajemnie poznać , spotkać czy nawet sobie pomóc w trudnych sytuacjach.
CO wy nato???

w tym roku brak wakacji. niestety.

Ja w tym roku chyba też nigdzie się nie wybiorę

ja tradycyjnie - okolice Kolobrzegu, I polowa sierpnia (o ile nic nie odpali).
jade tez tradycyjnie, via Wloclawek, BydgoszczoTorun i Koszalin....
Oprocz tego - dzialeczka

Ja na razie planów nie mam. Na pewno 1.07 jadę papiery na SGH złożyć. Potem będę musiał wpaść jeszcze na egzaminy wstępne na parę dni i z chęcią bym się spotkał z grupą stołeczną. Niestety bez autka będę - ze względów finansowych. Bilet dla uczniów i studentów na cały lipiec i sierpień na wszystkie IC, ekspresy i pospiechy kosztuje 150 plnów + miejscowki. Za tyle 2 razy do Wawy i spowrotem nie przejadę.
A co dalej - pojęcia nie mam. Chciałem Kraków odwiedzić, ale czy to wypali to nie wiem...

Ja może się pojawię w Krakowie, ale to nic pewnego... nie wiem jak urlop itp.

Jak tylko będziesz w kraku daj znać - może tym razem uda nam się spotkać
Ja z kolei najpierwa jade do Mikaszówki w puszczy augustowskiej ( ale tylko zawieźć i przywieźć żonę z córką i jej koleżankami ) na początku lipca - a na początku sierpnia na dwa tygodnie - na południe Czyli Słowacja , węgry, Serbia, Bośnia, Chorwacja( Dubrovnik i Korcula) I Czarnogóra -
Misiek - ponieważ pytałes mnie na privie - ale myslę ,że mogę odpowedzieć tutaj - nie wiem jeszcze jak wygląda sprawa ewentualnych wolnych miejsc, bo jest tam w sierpniu tzw. Wysoki sezon - ale się za parę dni dowiem.
Jazda jest podobno niesamowita( szczególnie przez góry w Bośni , bo okolica DUbrownika już znam) - więc musze ładzie porządnie przygotować ( głownie hamulce!!!!) - dlatgo pytam o porządne tarcze ( te brembo).
Jechał może ktoś z Was już przez Bośnie i Serbię ???Ciekaw jestem jak tam z policją , warsztatami ( myslę,że z ładziąnie będzie nigdzie żadnego problemu z naprawami - ale w Chorwacji jest ich ju/ż nie za wiele.

Jak cos bedziesz wiedzial to napisz - wycieczka wyglada szalenie interesujaco

ja jechalem kiedys przez serbie ale tirem i autokarem autostrady straszne i wszyscy przestrzegaja przepisow jak na autostradzie jest 60 to kazdy tyle jedzie, no chyba ze mi sie pomieszalo z jugoslawia a ja na wakacje bede w turawie i bielawie tam mnie znajdziecie

Z początku sierpnia wybieram sie Iżem w Sudety.
Miałem w planach zwiedzić Wyż. Krakowsko-Częstochowską i G. Świętokrzyskie przy okazji ale skoro jesienny zlot jest w tamtym rejonie to w wakacje pędzę w Sudety.

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

Ja od 17 lipca do 30 czerwca bede plywal na Mazurkach. W tym roku powrot do korzeni Wynajalem stara polska lajbe Venus Tania i wygodna, troche ociezala ale za to klasyk Poza tym pewnie bede siedzial na dzialce w Sokolnikach kolo Lodzi.
Bylem kiedys w Jugoslawii jeszcze przed wojna na Balkanach. Pojechalismy Duzym Fiatem i spisal sie swietnie. Pamietam ze drogi w gorach malownicze ale serpentynki ostro testowaly samochod i uklad jezdny. Jak wracalismy z Jugoslawii to zatrzymalismy sie gdzies zeby zapytac kogos o droge i nas oswiecili ze tam gdzie chcielismy jechac juz strzelaja i pewnie nas tez ostrzelaja. Szybko zmienilismy kierunek...

Ja od 14-28 lipca będe z rodziną w Jantarze i chętnie spotkam się z gr. 3Miejską

Cytat:
2005-06-18 14:07:18, Stoki_W-wa pisze:
Ja od 14-28 lipca będe z rodziną w Jantarze i chętnie spotkam się z gr. 3Miejską

Zapraszamy!!!!

Cytat:
od 17 lipca do 30 czerwca

To prawie rok...

Coś czuję, ze w czwartek lub piątek w przyszłym tyogndiu będe w Krakowie Może jakieś spotkanko?

A ja chyba też niestety czasowo (praca...) nie będę mógł sobie pozwolić na wakacje... . Może na kilka dni się wybiorę z córką na wyprawę śladami Pana Samochodzika na Mazury (zabierzemy Wiejskiego Golfa - nie pływa... jeszcze , ale można nim zjechać na polne drogi bez obaw o tarcie podwoziem i takietam), a potem zahaczymy o morze i do domq... Może jeszcze jakieś przedłużone weekendy i to wszystko...

Cytat:
2005-06-20 23:57:28, Mariusznia pisze:
A ja chyba też niestety czasowo (praca...) nie będę mógł sobie pozwolić na wakacje... . Może na kilka dni się wybiorę z córką na wyprawę śladami Pana Samochodzika na Mazury (zabierzemy Wiejskiego Golfa - nie pływa... jeszcze , ale można nim zjechać na polne drogi bez obaw o tarcie podwoziem i takietam), a potem zahaczymy o morze i do domq... Może jeszcze jakieś przedłużone weekendy i to wszystko...

Też czytałem (i nawet wszystkie mam części) - hehe - a i miałem zamiar nieraz tak pojechać, ale jednak sam napęd 4x4 nie wystarczy, ale i trzeba mieć wysoko samochód zawieszony
Ale nie w te wakacje - bo pewnie albo będzie ciężka praca w łagrach, albo biorę pada żeby zakwalifikować się do grupy 3miejskiej

Cytat:
2005-06-20 22:54:26, Leszek_Gdynia pisze:
Coś czuję, ze w czwartek lub piątek w przyszłym tyogndiu będe w Krakowie Może jakieś spotkanko?

Szlag, zamknięcie miesiąca
Ale podaj konkrety jak będziesz wiedział na 100% to coś pokombinujemy
Pozdro.

Jasne na początku przyszłego tygodnia już bede znał jakieś konktrety Fajnie by było się z wami spotkać w grodzie Kraka

No to czekamy na konkretną datę