TVN turbo - co na antenie???

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie i panie
Jesli ktoś ogląda TVN turbo i namierzy ,że akurat leci coś ciekawego - w szczególności - rajdy i stare samochody(np. audycja Motorvision classic) lub np. Top Gear. - niech da znać na tym temacie - bardzo proszę
Akurat w tehj chwili jest historia porsche carrera - polecam!!!!
Paweł

Z tego co pamiętam to nowe odcinki Top Geara są w co piątek o 22
Bardzo się cieszę,że ktoś ten program zaczął nadawać w Polsce. Bo jest naprawde świetny. Pamiętam go jeszcze z BBC
Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-03-31 21:32:32 ]

ja polecam motowizje classik.
to to, co tygrysy (czyli ja) lubia najbardziej. Klasycznie klasyczne klasyki.
duzo reportow z rajdow zabytkow, sporo czasu poswiecaja autom z lat 80-tych. musze namierzyc kiedy sa premiery. Kiedys pokazali na ktorym z rajdow zyguliunke... ale tylko na sekundke..
zeby sie posmiac- to z kolei monstre gaage. Kolesie przerabiaja auta na rozne dziwaolagi. Ostatnio z mini robili czolg czy cos... a z PTcruisera rozdrabniak do galezi... ubaw niezly.

Top Gear i inne to fajne programy, ale nic nie przebije MONSTER GARAGE!!!!!!

Cytat:
2004-03-31 21:47:03, Franc pisze:
Top Gear i inne to fajne programy, ale nic nie przebije MONSTER GARAGE!!!!!!

Mówisz jak mój siedmioletni Kuba Starsi panowie wolą klasykę!

Każdy ma coś z dziecka jeszcze, a co do klasyki to ja nic nie mam, tez lubie.

Rozumiem iż dzisiaj jest 1 kwietnia. Dlamnie "Monster Garage" to monster kicha. Zwłaszcza ten cały master tego interesu. Ale to moje zdanie. Top Gear fajnie mi się to ogladało ale widać, że też mają to reżyserowane jednak w jakichś wmiarę rozsądnych granicach. Teraz jest to chyba już kodowane.

Jak ktoś chce to Ramówka TVNTurbo

Osobiście w Monster Garage podoba mi się jedno. Lakierowanie... facet potrafi naprawde piękny lakier położyć. Bynajmniej nie idzie mi o płomienie , lecz o sam efekt wizualny "zwykłego lakieru".

Ostatnio na tvnturbo był świetny program o miłośnikach starych aut z placów budów.

trosze sadlo, wiec podnosze.
wlasnie leci motowizja. teraz o starych ciagnikach i wozach strazackich. zlot ciagnikow rolniczych MANa po prostu mnie rozmontowal. To dopero KLUB!

lakier... ech... VODZU! niby kto malowal mi wozek?! ma sie te znajomosci
hehehehhehehehhehe

MOZE NIEKONIECZNIE NA TURBO...
ale w soboty o 12 bedzie leciec "07 zglos sie" - moze ktos chce popatrzec na autka z epoki

od 2 lipca w tvn turbo od północy... turbo erotic

Trzeba będzie obadać

Świntuchy!
Moglibyście się cieszyć jakby zrobili program o Ładnych czy samochodach zabytkowych,a tu takie niecności Wam w głowie

Grześ ma rację, trzeba będzie oglądać (trzeba wiedzieć jakim językiem włada wróg )

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2004-07-03 10:39:26 ]

Cytat:
2004-07-03 07:14:18, Góral pisze:
od 2 lipca w tvn turbo od północy... turbo erotic

taa... wczoraj był dobry "odcinek"

ACHTUNG! ACHTUNG!

W przyszłym odcinku programu TopGear (pierwsza emisja bodajże w przyszłą sobotę!) będą przerabiać ŁADĘ na LOTUS ŁADĘ!!

Trzeba to oglądać! (wiem,że filmik krążył już od dawna po sieci, ale trzeba to zobaczyć "na własne oczy"!)

Cytat:
2004-07-03 11:05:45, krycho pisze:
ACHTUNG! ACHTUNG!

W przyszłym odcinku programu TopGear (pierwsza emisja bodajże w przyszłą sobotę!) będą przerabiać ŁADĘ na LOTUS ŁADĘ!!

Trzeba to oglądać! (wiem,że filmik krążył już od dawna po sieci, ale trzeba to zobaczyć "na własne oczy"!)

mam to gdzieś na cd...

a swego czasu było chyba na klubowym ftp-ie...

To chyba jest na FTPie!
Ale chciałbym obejrzeć to na ekranie TV!

właśnie chiałem poszukac na ftp-ie, ale nie chodzi

Cytat:
e w soboty o 12 bedzie leciec "07 zglos sie" - moze ktos chce popatrzec na autka z epoki

A w jednym z odcinkow zwloki ofiary ukryte sa w bagazniku bialej Łady na parkingu

jeszcze zolta 2103 zagra wazna role drugoplanowa...