UWAGA Deastyczne foty.!! Espero po pożarze.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Macie tu kulka fotek Esperak po pożarze mnie serce zabolało jak te fotki cykałem ...poprostu dramat.

Szkoda auta...

Ktoś miał niezły ból (o ile w ogóle przezył), a pozatym to było 1.5 wielka szkoda nieźle sie przypiekło.....

Widziałem ten wrak na żywo !
To było auto skradzione, wykorzystane w przestępstwie i na koniec oblane benzyną - efekty widzicie ( info uzyskałem od właściciela zakładu, gdzie stoi ten wrak)
Ale felgi są do sprzedania (?), właścicielka woła 100 zł za sztukę. Ciekawe czy one nadają się jeszcze do użytku ?
Patrząc na takie coś faktycznie serce ściska !

nio z tego co mi woadomo to chyba nie do konca tak było... ale sie niesprzeczam to była kiedyś taryfa tak na marginesie a co do sprzedarzy to zaniedługo bedzie do wziecia chyba za darmo bo urośnie mu astronomiczny rachunek za parking .... mam tam znajomego na tym parkingu....

A ja czekałem na spam w postaci "...bo auto było na gassssss!!!"

A ja z kolei sie zastanawiam co moze przydać się z tego wraka nawet za darmo?

Być może te fele na coś by się nadały ,ale kupowanie używanych alusków to nie jest najlepszy pomysł... zwłaszcza po takich przygodach...

o rany!!...ale widok!..a alusie jakiś misu łyknie za grosze i poleci sprzedać je na giełdę!....niech Św.Krzysiu broni tego co je kupi!

Tragiczny widok !!!
Jezus Maria ! Jak to wygląda !
Po całkowitym spaleniu wygląda strasznie nie ciekiawie...
Zastanawia mnie jedna sprawa - czy ta powyginana maska to efekt bardzo dużego ciepła podczas spalania czy powyginała się od czegoś innego ?
A co do felg to nawt po 50pln za sztukę bym ich nie wzioł !!! (fatalny stan)
...wogóle po kiego grzyba po dokonanym przestępstwie oni palą te samochody? Niby jakie ślady oni chcą w nich zatrzeć? Nie mogli jeździś w rękawiczkach?

nio jak widać maska jeszcze ma nawt zamek zamkniety ona tak sie powyginała od ciepła może nieprawdopodobne ale prawdiwe... a aluski moze bym i łyknoł ale za dormo i niwwiem czy to też niebyło by zadrogo......

No, ja też miałem "ochotę" na te aluski !
Podejrzewam jednak, że pierwsza próba wjazdu na krawężnik może zakończyć się ich połamaniem
Przecież to musiała być straszna temperatura, a nie jest to obojętne dla takiego metalu, jakim jest aluminium

Zaczynam sie bac ...

Mam identyczne alumki... moze one maja pechowy ksztalt.. ?

Samochodzik... szkoda gadac...

a ciekawe czy miał gaasssss ????
jezeli taryfa to raczej na 100%.....
ciekawe czy nie miał nic w zbiorniku, czy zadziałało jakieś zabezpieczenie......bo jeżeli się nie myle - to po wybuchu gasssu zdjęcia tego esperaka można by robić na jedym kilometrze kwadratowym

ładny kolor

jakbyś Tomek przyjżał się dokładnie to byś widział że tam niema GAZUUUUUU na jednej fotce widać koło zapasowe......

Adminek jak masz mozliwosc to zrob dokladne fotki mechanizmu siedzenia kierowcy
Przydadza sie jak bysmy mieli klopowty ze sprezynami...

Gdzie znajdziesz tak piejnie zdjeta tapicerke...

al0!

ale maska to tak jakby wyrwana od wybuchu etc...
kurza twarz i znowu o jednego dwuwalkowca mniej....

ale obnizenie zawiecha na medal...

R.I.P. DOHC!!!

adam ...ja sie moge przyglądać długo i namietnie........monitor mam juz tak stary ze malo co widac

Tomek, butla gazowa jest pod tym względem bardziej bezpieczna niż zbiornik paliwa ... były na to robione dokładne testy