| « Poprzedni | Następny » |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź |
![]() |
simon2107 ŁADZIARZ Kia Ceed 1.4 Optimum ... Olsztyn/Górowo Iławeckie | niesamowite.Czyżby towarzysze radzieccy zapatrzyli się na zgniły kapitalistyczny zachód?A może projektanci to fani "Monster Garage"? W każdym razie auto ciekawe |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP ![]() była LADA 21072 '88 Gdynia | Już widzę jak wykupujemy od niech licencję i koło historii zatacza swój krąg |
mwarchalowski Loża Szyderców BMW 316ti / Polonez ... Wrocław / Zakopane / Żywiec | Pięknie tylko, czemu przód nie pasuje do tyłu, wiem teraz taka kretyńska moda…. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | Piękny samochód, ale co z tego... to jakis prototyp i tak nie będą tego produkować. |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | Fajne autko - podoba mi sie!
Moze sobie kuopie kiedys takie. A powiedzcie mi klepia to juz? Czy to tylko koncept? |
Góral (M) Loża Szyderców Opel Meriva A Helmond | znając ruskich to pewnie projekt na za 10 lat.. podobnie jak z kaliną ![]() |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | to raczej koncept bez szans na wdrozenie.
gdzies tak z rok temu zachwycalismy sie taka fajna sportowa lada... a taki opel pokazal koncepta, ludziom sie spodobal i wyszla tigra. |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) |
Raczej jest popyt na topowe wersje Mwercedesów, BMW, czy innych Audi i Volvo. Aut z dziesiątkami symulacji komputerowych, prawdziwych crash-testów, z przetestowanymi konstrukcjami przedprodukcyjnymi, solidnym serwisem w całej Europie w każdym większym mieście, etc. Taka manufaktura nie ma wg mnie szans, a i kasy na wprowadzenie modelu do seryjnej produkcji zapewne niet. |
kubik_44 Była Samara ... co t ... Skierniewice | Kiedy zobaczyłem to zdjęcie powiedziałem jedno ... o ku@#$.
Najpiękniejszy samochód jaki widziałem w życiu. Tak powinny wyglądać wszystkie |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | Rzeczywiście, całkiem ciekawie wygląda jakoś tak znajomo....![]() |
Mateusznia SYMPATYCZNY GOŚĆ ![]() takietam... wieś gdzieś (pod Wawą) | Taaak... wyglądem zbliża się do wspaniałego Chryslera Crossfire, tylko jeszcze brakuje Pobiedzie szlifu:
Chryslerrrrrr |
the_undertaker Passat/New Beetle Złotniki Kujawskie | Znając autorów/wykonawców tego auta to nie jest to koncept/prototyp tylko auto do jazdy. No i niestety raczej więcej sztuk nie będzie chyba, że ktoś się zainteresuje w co wątpię.
Mnie mimo wszystko bardziej podoba się przeróbka Wołgi V12 przez ową firmę rosyjską A-Level. Co tu dużo mówić... oba auta są przepiekne. |
| « Poprzedni | Następny » | |