23:30 start nowej strony (wersji beta- testowej)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie
espero.of.pl
i nic wiecej nie mowie

zajrzyjcie bo warto... sporo sie zmienilo
espero.of.pl

Tylko mam taka propozycje coby w dziale linki, po kliknieciu na link, otwieralo sie nowe okno. Pewnie zaskoczyla Cie ta propozycja, bo nigdy o niej nikomu nie mowilem
Generalnie stronka teraz podoba mi sie baaardzo!

Wszystko fajnie tylko po kilkunastu sekundach wywala mnie automatycznie na stronę ONET.pl

Wodzu!!! Jest bardzo obiecująco, pozwolę sobie zasmakowac w pełni w twym dziele o normalniejszej porze. Niemniej dzięki za kawał dobrej robótki PS mnie nie wywala ani nie przekierowuje

a konkretnie przekierowywuje mnie na www.republika.onet.pl

Jaco dziwna sprawa bo przejrzalem i nei widze bledu ktory by powodowal cos takeigo (widze pare innych ale to juz inna sprawa )

Ale jak sie podoba, to wersja beta, jeszcze ja bede porpawial

Stronka FAJOSKA, tylko nadal mnie przekierowywuje - moze to coś umnie ,ale dzieje się tak tylko na naszej stronce.

bravooo!!! strona jest zajefajna!!! jestem na tak

Jako może być powód tego przekierowywania??????
Przed upgradem strony wszystko było git HELLLLLLLLPPPPPPPPPPPP

nie weim jaco dzis bede przegladal kod indexu moze cos sie spieprzylo....

Moze u ciebie sjt blad? kliknij na "opcje interenetowe" jak masz IE i kliknij tam przycisk "powrot do ustawien domyslnych" . to moja propozycja - jak narazie

Mam niestety ten sam problem co Jaco. Przez to musze korzystać bezposrednio z motonews

a z jakich przegladarek koszrzystacie ?
moze to przez to ze wasze przeglaadrki nie obsluguja flasha?
zamieszcze dzis link pod ktorym sciagniecie sobie plug-in'y

U mnie jest ok.

IE, strona główna onet, i własnie wtedy przeskakuje do republiki po otwarciu strony espero i forum. Zresztą dopiero po ustawieniu strony głównej na espero. of .pl lub kliknięciu w opcjkach internetowych na uzyj domyslnej jest dobrze i widzę dopiero prawa część strony tą z licznikiem i nawet menu ma pasek do przewijania. Jednak potem po skorzystaniu ze strony espero musze ponownie ustawiać jako główną onet itd.

Jestem jak najbardziej na tak!!!! Super Robota Lasombra, nie spodziewałem się aż tak gigantycznej zmiany!!!! Robota na szóstkę!!!

Juz chyba wyjasniłęm problem, może Jaco też tak ma, mianowicie problem pojawiał sie przy wchodzeniu na strone z adresu zapasowego republika itd, tak dotąd robiłem, natomiast wszystko jest ok gdy otwieram espero.of.pl - sorry za zamieszanie.
Czy juz pochwaliłem prace Lasombry - jesli nie to swietna robota no i wreszcie jest pasek przy menu

el0!!!

strona wyglada profi!!!
nareszcie odpowiednie kolory... menu proste i czytelne!

strona bez zbednych grafik 100Kb... laduje sie szybko.

GRATULUJE!!!

Wszystko ok - samo przeszło ,a dziś kaftycznie wszedłem odrazu tak jak mówił Maciek75 - stronka bardzo mi się podoba - ZROBIŁEŚ JEJ TAKI delikatny "niemiecki" TUNING BRAWO

Witaj, adminie.
LASOMBRA, jezeli juz zrobiles ramki i dodales zdjecie na glownym miejscu, (notabene bardzo fajnie wyglada) to dodaj jeszcze jedna ramkę! gdzie? Juz mowie dodaj taka ramke jak to zdjecie! Po co ? Po to zeby zdjecie bylo zawsze na pierwszym planie, a do tekstu sie przejedzie, chodzi o to zeby tekst sie chowal pod zdjecie. reasumujac w srodkowej ramce zrob jeszcze jedna pozioma na zdjecie. Zaufaj bedzie naprawde fajnie.

To tyle, fajny ten flash po lewej!

Pozdrawma
Woj

Sory za te literówki ale zawsze piszę w pośpiechu