| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2003-03-16 19:00:55 |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2003-03-16 19:16:03 No wlasnie chcialem zmienic mojego posta i moim oczom ukazalo sie okienko z dziwnym i niezrozumialym dla mnie napisem: "Nie możesz edytować postu, do którego odnoszą się kolejne wypowiedzi w wątku. W sprawie edycji tego postu musisz skontaktować się z moderatorem." - dlaczego?
|
ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-03-16 19:21:52 Dlaczego wywal ???
Bardzo dobrze że się tu znalazł !!! Niech to będzie przestrogą dla innych jak ludzka głupota (jazda po pijaku) może zniszczyć życie !!! Historię tej dziewczyny znam od roku - mam nawet na kompie filmik reklamowy z jej udziałem, który był emitowany w telewizji pt: "DONT DRINK AND DRIVE" |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-03-16 19:26:26 Łukasz masz rację, ale trzeba napisać co jest w linku, bo ktoś nieprzygotowany może być w szoku... |
QLogic Espero1.5, Nubira2.0 Warszawa Tarchomin | 2003-03-16 23:17:05 Oj tam, nie przesadzaj - na forum mamy samych twardych facetow i nikt mdlec chyba nie bedzie. A szok jednak najlepiej przemawia do ludzi... Sam widzialem w Warszawie dwa razy taka dziewczyne, ktorej twarz wygladala (przepraszam za porownanie) jakby miala ja oblepiona plastelina... Nie widzialem ani kawalka normalnej skory, oczy tez wygladaly bardzo nienaturalnie. Przerazajacy widok... Tak niestety wyglada ludzkie zycie i nie mozna sie przd nim schowac, ani udawac, ze jest inaczej. |