| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-03-24 20:22:40 Panowie poniewaz nie pozbywam sie espero do przyszlej wiosny postanowielm troche poszalec a mianowcie: 1) lakieruje w najblizszy weekend (mam nadzieje) listwy boczne, klamki, zplastik na zderzakach pod kolor karoserii 2) planuje zminic troche wnetrze samochodu np. skóra lakierowanie itp itd 3) zestaw od Świątka chip plus dwa wałki GT Co mi z tego wyjdzie?? mam nadzieje ze wszystko W ten weekend moze uda mi sie polakierowac te plastiki to pokarze wam jak wyglada zielone epsero bez nich Co do skóry w środku to planuje wystrój beżowo, czarno, szary Projekt jest mniej wiecej taki, oczywiscie bez ma byc tez w boczkach dzrwi itp reszta na czarno Projekt jest kiepski bo nie mialem zadnego programu zeby cos wymysl;ec
Jesli macie jakeis propozcyje co do innych kolorow to czekam !!!!!!!! i BEDE BARDZO WDZIECZNY ZA SUGESTIE BO SAM NA INNY POMYSL NIE WPADLEM !! |
Adminek Klubowy Weteran To była bryka.:) budziła RESPEKT.! | 2003-03-24 20:38:05 ciekaw jestem co ci z tego wyjdzie.????? bede sie przygladac uwaznie.... jakos sobie niemoge wyobrazic Esperaka ze skórą w środku.... no ale wszystko przed nami.... Proponuje jeszcze pomyslec o białych zegarach to było by extra wykończenie skórzanego wnętrza...... |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-03-24 20:40:36 tez wlasnie kobinuje, ale nic mi nie przychodzi do glowy |
KeyJey Volvo C70 Cabrio Warszawa | 2003-03-24 23:16:08 Ja bym klapke od schowka tez zrobil na bezowo Otoczke kokpitu (klima itd ) na czarno ale calosc na bez. W ogole wszystko zrob na bez ale detale czarne.... I nie proponowalbym lakierowac deski pod szyba na czarno... slonce w lecie pieknie Ci odpowie dlaczego |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-03-24 23:27:17 Caly czas czekam na wasze porpozycje kolorow tapicerki skorzanej pasujecej do mojego zielonego espero ...
moze na cos wpadniecie, mi tylko ten bez przyszedl do glowy |
Krzysiek-Diackon Opel Astra G Caravan Piaseczno | 2003-03-25 08:53:30 beż z czarnym - eXtra pomysł, wersja ze skody Laurent&Clement ( chyba tak to się pisze |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-03-25 09:11:05 tylko nie wiem czy ten bez i czarny beda pasowc do mojego zielnego esperaka |
Lee GF8 Katowice | 2003-03-25 10:18:54 el0!!!
Lasombra po co cudujesz z jakimis farbami, tapicerkami... wiele roboty a efekt moze okazac sie sredni... nie lepiej juz jabys dal deske do flokowania? wnetrze jak w WRC, a cena okolo 450 zyla + demontaz/montaz 160 jak tak zrobisz deske to nie ma ch.. w miescie!!! jestes klasa!!! |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-03-25 10:23:07 Tylko teraz Lasombra juz nie wypada się wycofać z prowadzenia zmian, bo najpierw miałeś sprzedac espero i ujezdzać Astrę - potem zmieniłeś plany na czym zyskał nasz klub, a teraz skóra w espero i zmiany stylistyczne. A więc trzymamy za słowo - i oczywiście co najbardziej interesujące czekamy na efekty - czytaj zdjęcia i na kosztorys |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-03-25 10:25:14 Lee tak dla niewtajemniczonego - co to jest flokowanie |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-03-25 10:41:30 eee wlasnie co to jest flokowanie Maciej heheh trudne jest sie wycofac ale jeszcze jedna deklaracje (przypuszczenie bardziej) moge zlozyc, ze !może! zaloże progi ktroych nikt nie chce kupic... Zobacz ile mnie bedzie kosztwac zalozenie ich i czy sie da latwo je przymocowac zobaczymy, na razie mysle nad wszystkim |
Lee GF8 Katowice | 2003-03-25 10:54:39 al0!!
to pokrywanie deski zamszem tak jak w rajduffkach... swiatlo sie nie odbija a wyglada ZAJEBISCIE!!! sam chce cos takiego zrobic, kiedys jak bede bogaty... a tu oferta BMT Motorsport |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-03-25 10:58:17 Przyjemniaczek z Ciebie Jakoś w ogłoszeniu o sprzedazy progów o tym nie wspomniałeś. Nawet nie wiesz ilu jest obecnie sflustrowanych, których ewentualny kupiec mógłby z łatwościa namówić na rzucanie produktami kurzęcymi po zielonym samochodzie |
Maciej75 Brawo 1.4 MJet Poznań | 2003-03-25 11:00:40 Dzięki Lee - zamsz wygląda pociągająco - ciekaw jestem jak z jakościa montażu? |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-03-25 11:01:25 nieeee nie podoba mi sie to flokowanie.. wtedy samochod wyglada jak jakis pluszak z Chin... nie odpada |
Lee GF8 Katowice | 2003-03-25 11:11:51 el0!!
po pierwsze to nie chinski pluszak, tylko profesjonalna robota!!! bardzo chcialbym zrobic sobie taka deske i porownac to z deska ze skory... sorry ale dla mnie nie byloby porownania... banal i tandeta vs profesjonalizm i funkcjonalnosc... no chyba ze wydasz 5000 na pozadne reczne obszycie deski skora??? ale cale szczescie ze ludziom sie nie podoba... jak uzbieram $ to bede pierwszy wsrod esperynek!!! to bedzie folkowy esperak |
qbaj pro cee'd 1.6 CVVT warszawa | 2003-03-25 20:10:38 hmm no ale ja nie widze konfliktu..skoro profesjonalnie obciagaja deske zamszem to moga tez obciagnac zwykla skora sadze..a za taka kase to rzeczywiscie wydaje sie rozsadniejsze od roboty na wlasna reke..a z tymi progami lasombra to nieladnie |
Lasombra Nehedar Abir Warszawa | 2003-03-25 21:06:47 tak zamontuje juz to obgadalem tylko sobie najpier je przytne zeby byly mniejsze bo ja zawsze mam wrazenie ze samochod jest za nisko chetnie bym sobie tyl podwyzszyl a i w piatek spotykam sie ze znajomymi i bedziemy radzic co ze skora na kokpicie -lakierowanie listew bocznych i plastikow -lakieroanie i montaż prgów -lakierowanie lementów wnętrza na kolor "połyskujący czarny" -czyszczenie felg aluminiowych to jako pierwsze robie |