Projektor na zlot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
może ktoś załatwić??? wezmę notebooka i mozna by kino na wolnym powietrzu zrobić. oczywiście z ladami w roli głównej

To ja poproszę ten film na płycie ekstra, to sobie obejrzę w domu.
DEx

To jest wręcz rewelacyjny pomysł. Ja nie mam niestety dostępu do projektora, ale jakby ktoś miał to niech wzmie koniecznie. Było by dobre tło do rozmów A pozatym trzeba poprosić Pawła, zeby wział od Konrada płyty z filmami, bo ona ma tego sporo z tego co pamiętam.

mżna przescieradło rozwiesić pomiędzy drzewami i w nocy puszczać filmy. projektor można na pewno wyporzyczyć tylko gdzie??? ja może bym coś załatwił lecz siedzę w delegacjii do piątku a potem od razu na zlot. popytajcie w okoliicy. kasa się na to znajdzie

Zapytam jutro. Mysle, ze da sie zrobic Choc na ta chwile nie obiecuje na 100%, ale jutro dam odpowiedz.

Wizja bedzie a jakis sound bedzie?? Czy tylko z laptopa ??

ja już nie mam projektora - ale za to mam dużo dobrych filów z węgierskich rajdów. na wszeli wypadek wezmę
paweł

Moze ktos ma jakies w miare przyzwoite glosniki?

ja wezme filmy z autkami + sf.skurcz i wozonko czyli kino niezalezne

No tak jeszcze naglosnienie... hm dobrze, ze przypomnieliscie. No nic jutro od rana dzialam i postaram sie napisac jak najwczesniej co i jak.

Ej moze chcecie jakies filmy bo mam sporą kolekcję w divx

Moge wypożyczyć na zlot rozwijaną mape, z drugiej strony biała powierzchnia.
Wymiary 111 cm szerokosci i 85 cm wysokosci.
mile widziana szybka decyzja, biel zdążyła już pszażeć trzebaby troszke przygotować ekran.

Cholera ciezko z tym Bede probowal dalej, ale jesli ktos jeszcze moze gdzies popytac o taki sprzet to niech dziala.

Panowie. Jedna mała uwaga. Czy będzie tam miejsce na bezpieczne przechowanie takiego cuda. Co by się nieokazało iż sprzęt dostanie nogi. jak by niepatrzył to troszkę kosztuje. Żarówka to około 1500 zł.

głośniki najlepiej komputerowe. jakiś kawałem prądu( przedłużacz )i będzie ok

samiast projektora może być duży TV lecz nie mam kabla tv out do mojego della. i nie zdążę kupić

brac filmy????????????????????????????

Cytat:
jak by niepatrzył to troszkę kosztuje. Żarówka to około 1500 zł.

I tu tkwi glowny problem z wypozyczeniem

Cytat:
2005-09-09 11:49:31, misiekns pisze:
I tu tkwi glowny problem z wypozyczeniem

Niestety projektor z mojej firmy buja się po Sękocinie k/Warszawy tereny Big Brother i dzisiaj raczej niewróci. A chciałem zaszpanować Następna kwestia czy by mi go pożyczyli... niby ja go kupowałem. Ale to teoria.

mam notebooka ze sobą. brać filmy ( uwaga nie mam DVD)

Cytat:
2005-09-07 21:47:59, rogacek pisze:
głośniki najlepiej komputerowe. jakiś kawałem prądu( przedłużacz )i będzie ok samiast projektora może być duży TV lecz nie mam kabla tv out do mojego della. i nie zdążę kupić

Jest już 90 pare procent że przyjadę. Mam przelotkę uniwersalną i ok 4-5 m kabla z wejściem do telewizora na Eurozłącze.
Jeżeli trzeba jakieś szczegóły na temat kabla to proszę o kontakt tel. w profilu.