Mam problem z zapłonem w CARINA E 1.6 benzyna (anglik na boschu). Nie ma iskry, paliwo podaje. Czy ktoś może miał taki problem proszę o info co może mu dolegać i gdzie szukać problemu.
| « Poprzedni | Następny » |
speeady Lublin | Mam problem z zapłonem w CARINA E 1.6 benzyna (anglik na boschu). Nie ma iskry, paliwo podaje. Czy ktoś może miał taki problem proszę o info co może mu dolegać i gdzie szukać problemu.
|
looqasch T E L E T U B I Ś .... | Tak ogólnie:
1. Moduł (który jest chyba razem z kompem) 2. Cewka 3. Kabel wysokiego napięcia ten od cewki (mniej prawdopodobne) 4. Przerwa w zasilaniu cewki |
rogacek TOYOTA DRIVER VW Ogórek/vw garbus/ ... wrocek | kopułki i rozdzielacz sprawdzałeś????. może masz przebicie ??? w nocy widać w czasie kręcenia gdzie ucieka iskra
|
speeady Lublin | kopułke zmieniłem i palec też założyłem nowe bo miałem wcześniej kupione. |
Perzan TOYOTA MANIAK ![]() ST191L-DWMNKW Kraków | Hmm... a tak z innej beczki może...
Ma alarm, immobilizer itp. ? Pozdro. ----------------- *** Try not. Do or do not. There is no try. *** |
speeady Lublin | No oczywiście alarm jest ale to pierwsza sprawa od czego zaczołem. Zwarłem już na stałe przekaźnik od alarmu ale bez efektu. |
namaxa Lublin | i pordziłes sobie z iskrą? co było, mam chyba podobny problem |
speeady Lublin | Szczerze mówiąc nie mam kiedy za to konkretnie się wziąść. Myśle jednak że cewka zapłonowa. Puki co jeżdze drugim samochodem. Jak by co to dam znać |
| « Poprzedni | Następny » | |