LISTA UCZESTNIKÓW - ostateczne zgłoszenie na Zlot w Poraju

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
UWAGA !!!!!
Ze względu na to, że w dniu 10-11 wynajmujemy WSZYTKIE domki w osrodku w Poraju i zapłacona został zaliczka za 65 miejsc MUSICIE zadeklarować do końca tego tygodnia kto będzie na 100%, poniewaz nie chciałbym potem z własnej kieszeni dopłaca za niwykorzystane miejsca.
OSOBY ,kóre przyjadą wcześniej tj. 9 września będą miały przygotowane ok. 20 miejsc i proszę też DOKŁADNIE wpisać kto na pewno będzie już 9 wrzesnia chiał skorzystać z noclegu!!!!!!

PROSZĘ WPISYWAĆ ILOŚĆ OSÓB , kóre przybędą na 100%
ŻADNYCH DEKLARACJI i innych ciekawych tematów w tym wątku - bo musi być możliwość dokładnego policzenia uczestników!!!!!
dla niezdecydowanych lub tych , którzy zdecyduja się przyjechac w ostanniej chwili dostępne będa miejsca w gorszych warunkach w pawilonach ( 50 PLN za pokój , w którym może spać nawet 5 osób)
Paweł

tak jak pisalem wczesniej..
przyjade sam, w piatek... poprosze o miejsce

od piątku: ja, Ewa, MAgda+ Bartek, ale on ma poniżej 3 lat

rogacek piątek sam

adasco: 2 os. dorosle+junior do lat 3.
przyjazd - sobota do poludnia.
strasznie chcialbym przyjechac w piatek, ale na to jest moze 50 proc szans (mam przeprowadke/remont) - wiec wole sie nie deklarowac i nie kaszanic Pawlowi grafiku.

pawel_66- sobota rano - jedna osoba

Ja + Agata w piątek wieczorkiem.

p.s. Ja bede na pewno a agata wraca 02.09 wiec dopiero wtedy określi sie....myśle że pojedzie.

ja z Galą prawdopodobnie w piątek,w najgorszym wypadku sobota rano

Cytat:
2005-08-24 21:20:01, Pawel_66 pisze:
pawel_66- sobota rano - jedna osoba

+ ja o ile propozycja jest aktualna

Stoki-bardzo prawdopodobnie w piątek a w najgorszym wypadku sobota rano.

CHCIAŁBYM DODAĆ JESZCZE ŻE JEST DLA NAS BARDZO WAŻNE WIEDZIEĆ ILE OSÓB PRZYJEDZIE Z UWAGI NA PRZYGOTOWANIA I ZAKUPY JAKIE MUSIMY ZROBIĆ. WIEC JEZELI KTOS JEDZIE TO BARDZO PROSZE O WPISANIE SIE DO TEGO WATKU. NIE MUSI TO BYC JUZ DZIS, WYSTARCZY JAK ZROBICIE TO NA JAKIEŚ TRZY DNI PRZED ROZPOCZĘCIEM ZLOT - WÓWCZAS CHYBA JUŻ KAŻDY BĘDZIE WIEDZIAŁ NA 100%

Dla mnie osobiscie jedno miejsce od soboty plus dwa miejsca dla poprzedniego wlasciciela mojej Łady od piątku.

[ wiadomość edytowana przez: misiekns dnia 2005-08-31 12:47:27 ]

jasio + arsen (+2 osoby prawdopodobnie)

Janusz mendrala - jedno miejsce przyjedzie w sobotę
dopisuję jasia, bo przed chwilą sięnim widziałem - włąsnie wróciliz węgier

i ja bede w piatek wieczorkiem

Bobo + Gosia sobota

Jak juz napisal przedmowca

CHIO + Marta
Piątek wieczorem

pzdr
CHIO

30 osób tylko naliczyłem takich pewnych