Stuki póki szybkie pytanko

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie cos mi skrzypi w zawieszeniu lewy przod jakby sprawdzalem dzis i nic nie lata czy moga byc winne np gumy stabilizatora sprawdzalem je rekami ale nic ani rusz niby ok ale czy ja tak moge je sprawdzic e ten sposób czy raczej to ,usi byc obciazenie

łączniki stabilizatora u mnie było dokładnie to samo skrzypiało jak cholera po wymianie wszystko ok

oki ale czy byles wstanie rekami nimi poruszaci czy bylo czuć luz czy raczej nie

laczniki czyli te dwa bo bokach nie gumy tak

U mnie było to samo. Stukało, pukało i nawet nie sprawdzałem czy to łączniki bo wiedziałem, że bankowo tak. Po wymianie nastała cisza

Mogą być łączniki... te oryginalne są jakieś takie słabe z wyglądu... te co kupiłem teraz są znacznie solidniejsze.

Ale może końcówki drążka wymagają wymiany. W poprzednim samochodzie tak miałem... nie mogliśmy doszukać się skrzypienia, a po wymianie tych że końcówek nastała cisza.

koncowki drazka tzn ukladu kier tak czy jak czy gałki

to panowie jakie mam kupic gumy i drazki stabilizatora podajcie marke i ceny jakie najlepsze bo na orginalach przejechalem 120 tys i cosik teraz skrzypi

u mnie skrzypiała tuleje wahacza i gumy stabilizatora, radzę kupować oryginały - w sumie 150 zł za kompletny przód (4 tuleje i 2 gumy); natomiast łącznik oryginalny to ok. 520 zł/kpl. Z zmienników podobno Lamfoerdera i Febi są godne uwagi ok. 45/szt.