Ile kosztują przednie (lewe) drzwi ????? (giełda)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ile trzeba dać na giełdzie za lewe przednie drzwi od Espero????????? Czy bywają na Żeraniu a może tylko Słomczyn?????

Wiem ze na 100% były kiedys w Zomisie na zeraniu nowki sztuki po 500 - 600 zł, o ile pamietam, albo i mniej. Czy sa teraz - nie mam pojecia. Proponuje zajrzec, lub zatelefonowac.

Dwa pytania - jakiego są koloru takie drzwi - pewnie do lakierowania - no ale zaryzykuję te głupie pytanie.

Drugie pytanko poproszę Cię Krawat o telefon do ZOMISU.

Trzecie pytanko - nadal jestem bardzo zainteresowany cenami giełdowymi ?????? i czy są dostępne na giełdzie Żerańskiej ?????

Na stronie Zomisu http://www.zomis.pl/02_05.php przednie lewe drzwi do Espero są po 300 zł - pewnie jest to cena netto. Ciekawostka - jest tam tez silnik do Espero po 2000 zł.

Na gieldzie na Zeraniu to sa z DU tylko Matizy, Lanosy i czasami Tico sie trafi. W Słomczynie jeden gosciu chcial za drzwi 300zl - rozbawil mnie. Generalnie nie jest tak latwo z czesciami do naszych Esperynek, ale jak pojedziesz, poszukasz to mysle, ze trafisz po rozsadnej cenie. Sam szukam, jak na razie bezskutecznie, przedniego zderzaka - juz nie ma znaczenia czy oryginal, czy uzywany - ma byc caly... i nigdzie ( w Warszawie, ani Slomczynie - sa ale polamane) nie ma Drzwi nowe sa oczywiscie do lakierowania - sa takie czarne (ale to nie matalik ).

Cytat:
Sam szukam, jak na razie bezskutecznie, przedniego zderzaka - juz nie ma znaczenia czy oryginal, czy uzywany - ma byc caly...

QLogic, znalazłeś ten zderzak ?
Próbowałem się z Tobą skontaktować przez GG, ale się "zablokowałeś" przed "obcymi"...
Wysłałem też maila.
Jak jeszcze potrzebujesz ten zderzak to się skontaktuj ze mną. Numer GG znajdziesz w moim Profilu .