Taa ... to bedziemy sie scigac Ładnymi, do jakiego przejscia jedziesz ?? he i tak bede pierwszy hehe ...
W do niemczech jezdze Łada juz od ok 12-13 lat i mam hak zamontowany na stale i nygdy przenigdy nikt nic nie wspomnial naet o takim przepisie ... mozliwe ze go dopiero niedawno wprowadzili ... to sie zobaczy heheh .... ale teraz na szczescie jade 2-gim autem (takze Łada) ale ku memu spokojowi bez haku

ale thnx for info
Lecz meritum mojego zapytania bylo to czy w niemczech nie ma problemu z dostepnoscia gazu na stacjach przy autostradzie a jezeli jest to czy daleko trzeba sie oddalac od A ?
Interesuje mnie takze koszt 1 litra gazu na obczyznie bo jezeli bedzie bardzo zblizona do kosztow etyliny to bede sie zastanawial na czym sunac ... na waszce zsybciej i wiecej adrenaliny hehhe
Ale przestrzegam przed miejscami gdzie sa fotoradary mozna znalezc takie miejsca na mapie drogowej na necie ... jezeli kogos to interesuje mam czas do jutra i moge przeslac takie mapki ... w razie co to msg me 500 717 013 887051111.
P.S. Powodzenia na trasie ... z wieloletniego doswiadczenia wyciagnolem wnioski iz nie nalezy zucac sie w oczy, jezeli ktos umie byc uprzejmym dla zielonych ludkow, i zawsze mowic cokolwiek ale zeby bylo chociaz w malym stopniu zgodne z prawda ....
Jezeli ktos wie i oeirntuje sie ile kosztuje tam gaz to prosze o informacje bo nie mam teraz czasu grzebac po necie ....

lajf ... thnx. pozdro