PILNIE POMOCY GAZ!!!!!!!!!!!!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
dzis zaczol uciekac mi gaz z tego dekielka urzadzenia pod masko z przodu do ktorego przychodza wszystkie gumowe przewody i nie moge dosc dlaczego tak jest probowalem zakrecic zawory na butli ale jeden sie tylko dalo :/ na srodku tego dekielka jest taka dziurka z niej syczy i czuc gazem okropnie... pomozcie pilnie....

parownik (reduktor)..... wymien jak najszybciej!

dziekuje musze do serwisu gazowego czy jak ? jak nie jak to zrobic samemu gaz chyba i tak mi ulecial caly :/ kurde no jakie sa koszty takiej wymiany jesli ktos wie mniejwiecej chociaz z gory thx

TUTAJ możesz się zorjętować ile kosztują parowniki

no ceny zroznicowane ale to dowolny mozna zalozyc ??? mam instalke z tym recznym przelanczaniem czyli z tych pierwszych

na gazowni" w brzeszczach powiedzieli mi za parownik 350 zeta toz to prawie pol wartosci mojej esiny to dobra cena czy nie ?

Nowy reduktor kosztuje około 300zł

wlasnie kupe kaski.. jaki polecacie i czy trudno go samemu zmienic ? aha a macie jakies info co do reduktora AIROD P9 cos tam A.G.A ....

a na początek zakręć zawór bezpieczeństwa

Cytat:
2005-09-14 13:52:32, renifergt pisze:
a na początek zakręć zawór bezpieczeństwa

a ktory to bo mam dwie srobki do wkrecania przy liczniku gazu przed przewodami jedna dalo sie wkrecic drugiej nie ... ps na benzyniue moge normalnie latac czy to niewskazane ??

aha i taka stronka :

http://www.megapol.com.pl/index.php?id=ofreduktory

warte sa cos te kolo 200 zl ??

na benzynce spoko możesz latać a co do zaworu bezpieczeństwa to jest przy butli a jak wyglada on u ciebie to nie mam pojęcia.

skad mam wiedziec czy mam zawor elektro jakis tam czy cewke bo chcialem zamowic reduktor ale babka mi z takim pytaniem wyskoczyla abym prawidlowo dobral :/

Jeszcze jedna zaleta auta na gaz śmierdzi i może pierdzielnąć aż miło - ale to raczej już nie temat do żartów