Jako ze nie znalazlem nic na forum podaje temat
Mysle o zalozeniu tarcz na tyl do mojej 2107. Czy ktos ma jakies informacje jak to zrobic??
Dzieki
| « Poprzedni | Następny » |
profil-usunięty SYMPATYCZNY GOŚĆ | Witam.
Jako ze nie znalazlem nic na forum podaje temat
Mysle o zalozeniu tarcz na tyl do mojej 2107. Czy ktos ma jakies informacje jak to zrobic?? Dzieki |
arsen SYMPATYCZNY GOŚĆ PRZYJEDŹ ZOBACZ!!!!! . | musiałbys prawdopodobnie przełozyc most np z kanta lub borewicza i niezle go przerobic zeby zrobic sprezynowca nie piórowca ![]() |
Grzegorz2107 SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 21072 Västerås/Sverige | Średnica bębnów w klasyku jest doprawdy imponująca! I głęboko jestem przekonany, że montowanie tarcz poprawi najwyżej samopoczucie kierowcy zamiast bezpieczeństwa hamowania. Wystarczy kupić porządne szczęki ( Ferrodo na ten przykład ) i ewentualnie wymienić bębny jeśli zużyte , a hamowanie powinno być zupełnie wystarczające. Oczywiście rozumiem też pęd do posiadania jedynej klasycznej łady w klubie z tarczami na tylnej osi Ale jak już zmieniać tył to lepiej od razu szukac niezależnego zawieszenia i mostu od BMW ( zeszperowanego oczywiście ) |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | Oczywiscie ze sie da. Sam takie cos widzialem. Dawca byl duzy fiat.
Oczywiscie ze na wegrzech to widzaialem. A teraz male How To: http://www.freeweb.hu/katusj/tarcsf_elemei/tarcsf.htm
Jest gdzies jeszcze jak zrobic 4ro tloczkowe zaciski za przodu
VFTS mial z tylu tarcze jesli dobrze pamietam i w ogole mial inne z przodu tez o ile dobrze pamietam. Wydaje mi sie ze dobre klocki + w miare nowe tarcze-inaczej nie zuzyte i nie uszkodzone, + to samo bebny i dobre szczeki - i wystarczy. Naprawde ruskie klocki sa o dupe rozbic - i nie boje sie tego slowa - przynajmniej te co ja mam, i z moimi kolami. |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | moze od puga podejda?
skutecznosc sprawdzona ![]() |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | Tez przychyle sie do tego ze dobre(czytaj sprane) hamulce w klasyku sa wystarczajace Ja w siodemce nr 1 wyminialem bebny i szczeki i bylo ok. W czerwonej juz byly nowki jak kupilem. Wymienilem z przodu tarcze i byl luzik. Nawet na slowackich serpentynkach dzialalo niezle (ku przerazeniu mojej Ex ) |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | pokrzywic to sie mogly nawet nowki....
jak nie jestes ich pewien, to daj do stoczenia. Kosztuje to grosze.... |
| « Poprzedni | Następny » | |