Witam. Mam taki problem ! Otoz pewnego dnia cos sie stalo z hamulcami i niemoglem wcisnac pedala hamulca do konca tylko torszke ! Wiec pomyslalem ze sie moze uklad zapowietrzyl ? Dlatego tez pojechalem na kanal aby go odpowietrzyc ale okazalo sie to porazka !!! Kiedy chcialem odpowietrzyc tylne kola wcale niechcial isc plyn ani nawet poiwetrze ktore powinno isc ! Chodzi o to ze w ukladzie niebylo jakby plynu ale wszystko gralo bo plyn byl i jak odkrecilem odpoiwetrznik przy przednich kolach to plyn weciekal czyli z porzodu OK. Ale z tylu wcale nie bylo plynu ani nawet powietrza tak jakby nic nieszlo :/ I wlasnie na tym polega moj problem ze niewiem dlaczego nic nie idzie przy jednym i drugim tylnym kole tak jakby cos z tylu blokowalo, nawet nie rozpycha tloczkow bo niema w nich plynu a tloczki mam nowe z tylu. Jedyna moje podejrzenia to na ten Korektor Siły Hamowania i ewentualnie trojnik ktory sie znajduje z tylu bo reszta raczej dobra aha pompe ham. tez mam nowa wiec niewime co moze byc. ja podejrzewam ten korektor bo on jest stary jakby cos sie tam zablokowalo i niechce podawac plynu i moze to on blokuje ? Niewiem ? Prosze Pomozcie ! Wiecie co to moze byc ???
[ wiadomość edytowana przez: pcmaniaki dnia 2005-09-19 21:14:18 ]
[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-09-19 22:06:48 ]
[ powód edycji: korekta tytułu ]