Samara 1500i wtrysk - gaz

« Poprzedni | Następny »
Hej

Zastanawiam się nad kupnem samary z wtryskiem wielopunktowym, Proszę powiedzcie czy montaż gazu nastręcza jakiś problemów (poza $ oczywiście )Czy kolektor jest metalowy?
A tak wogule na co zwrócić uwage przy kupnie samary 1500i
Jest z 97 roku przebieg podobno 70 z hakiem

Z góry dzięki za odpowiedź

Problemy sa jesli jest cos skopane. U mnie jakos sie w miare uspokoilo i chodzi niezle (v max jakies 180 na gazie na autostradzie ) Co do samochodu to obejrzyj blachy bo to jest troszke klopotliwe w tych autach. Silnik jesli ma te 70 tys to masz jeszcze 4 razy tyle do jezdzenia

A za ile chcesz ją kupic?

Cytat:
2005-09-23 00:23:15, Jasio pisze:
Problemy sa jesli jest cos skopane. U mnie jakos sie w miare uspokoilo i chodzi niezle (v max jakies 180 na gazie na autostradzie ) Co do samochodu to obejrzyj blachy bo to jest troszke klopotliwe w tych autach. Silnik jesli ma te 70 tys to masz jeszcze 4 razy tyle do jezdzenia

Dzięki za info, orientujesz sie w cenie instalacji na wtrysk wielop.?
A tak przy okazji widze że amieniałes kierownice - czy jest z tym sużo roboty czy trzeba cos piłowac lub robic inne straszne rzeczy ?
No i jesli jeszcze mozesz to powiedz mi jak jest z montazem alufelg do samary czy potrzebne sa dystanse, jak nie to jakie pasują bez przeróbek?
A apropo blach to czy jak sie bardzo dba to mozna uniknąc rdzy czy poprostu jest jej mniej
Sorry ze tak Cie dopadlem ale jestem początkujący

Cytat:
2005-09-23 00:41:30, janisz pisze:
A za ile chcesz ją kupic?

gośc chce ponad 4000

Cytat:
2005-09-23 00:45:03, nino pisze:
No i jesli jeszcze mozesz to powiedz mi jak jest z montazem alufelg do samary czy potrzebne sa dystanse, jak nie to jakie pasują bez przeróbek? A apropo blach to czy jak sie bardzo dba to mozna uniknąc rdzy czy poprostu jest jej mniej Sorry ze tak Cie dopadlem ale jestem początkujący

spojz na moje.. podobno to oryginalne Ladowskie )) co do samych felg na forum jest caly watek o tym... poszukaj...

jesli chodzi o kierownice sam niedawno wymienialem/montowalem (hahahha) i jedynym problemem byly powyginane przy wyciaganiu (radze zdjac obudowe kolumny kierownicy) blaszki od klaksonu.. no i oczywiscie kierownica musi byc odpowiednia ))

« Poprzedni | Następny »