Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2003-03-20 23:31:47 Stary mijales mnie dzis na moscie gdanskim chyba i powiem ci szczerze ze twoje swiatla wygladaj spoko, ale kierukow jak wlaczasz wogole NIE WIDAĆ !!!!!!!!
Nie ublizajac ci ale zmien to bo pomyslmy o innych dzis widocznosc byla dobra, ale jak troch slonka poswieci to nawet STOP'u nie da rady zobaczyc pozdr i przepraszam..... |
Zoltar Fajne Gdańsk | 2003-03-20 23:40:25 kolego Eros, proszę się poprawić ![]() |
![]() ŁUKASZ_GAJER miałem Espero 11 lat Warszawa-Rembertów | 2003-03-20 23:53:11 1. Jechałem za Tobą przez całe Centrum i dopiero na moście Cię wyprzedziłem, bo przez całą drogę podziwiałem zajebisty dźwięk twojego wydechu i zajebiste felgi na które właśnie poluję do mojego Espero! Cholernie mi się podobają i takie same chciałbym do siebie wżucić !!! Z tyłu Twoja Astra super się prezentuje na ty felach - jest taka rozkraczona ![]() 2. Kierunku nie było widać bo wcale go nie włączyłem ![]() Poprostu jak jeżdżę po mieście to nie mam zwyczaju używać kierunków bo skaczę non-stop z pasa na pas i musiałbym jedą rękę mieś ciągle zajętą pstrykaniem kierunkami - to taki mój zły nawyk ![]() 3. Dlaczego masz czarny zderzak z tyłu? Na fotkach w galerii jest lakierowany! ![]() |
![]() Marcel CVC08 iVTurbo www.STREETSHADOWS.PL | 2003-03-21 00:21:42 Ok juz wyjasnilismy z Lukaszem w priv wiec prosze ewentualnie o skasowanie tego postu .......
pozdr i dziekuje... w rach sprostowanie: milo to slyszec (Dziekuje)ze jakos wyglada moja asterka (teraz jest w trakcjie pracy bo w tyl bylo bum,a przod za wysokie krawezkinki, tlumik to VEGA FOX DTM 135mm na 2 strony --- moge zalatwic troche taniej... -- Marcel -- "....oczy otwarte mamy, siłe jak kartel mamy..." --> OpelKlubPolska 8 <-- [ wiadomość edytowana przez: mm8 dnia 2003-03-21 00:24:07 ] |