MotoNews.pl
9 Do kolegi z rej WZB ..... EROS ..... Prosba (11630/0) - PT

Do kolegi z rej WZB ..... EROS ..... Prosba

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Stary mijales mnie dzis na moscie gdanskim chyba i powiem ci szczerze ze twoje swiatla wygladaj spoko, ale kierukow jak wlaczasz wogole NIE WIDAĆ !!!!!!!!
Nie ublizajac ci ale zmien to bo pomyslmy o innych dzis widocznosc byla dobra, ale jak troch slonka poswieci to nawet STOP'u nie da rady zobaczyc

pozdr i przepraszam.....

kolego Eros, proszę się poprawić

1. Jechałem za Tobą przez całe Centrum i dopiero na moście Cię wyprzedziłem, bo przez całą drogę podziwiałem zajebisty dźwięk twojego wydechu i zajebiste felgi na które właśnie poluję do mojego Espero! Cholernie mi się podobają i takie same chciałbym do siebie wżucić !!! Z tyłu Twoja Astra super się prezentuje na ty felach - jest taka rozkraczona

2. Kierunku nie było widać bo wcale go nie włączyłem
Poprostu jak jeżdżę po mieście to nie mam zwyczaju używać kierunków bo skaczę non-stop z pasa na pas i musiałbym jedą rękę mieś ciągle zajętą pstrykaniem kierunkami - to taki mój zły nawyk

3. Dlaczego masz czarny zderzak z tyłu? Na fotkach w galerii jest lakierowany!

Ok juz wyjasnilismy z Lukaszem w priv wiec prosze ewentualnie o skasowanie tego postu .......

pozdr i dziekuje...

w rach sprostowanie:
milo to slyszec (Dziekuje)ze jakos wyglada moja asterka (teraz jest w trakcjie pracy bo w tyl bylo bum,a przod za wysokie krawezkinki, tlumik to VEGA FOX DTM 135mm na 2 strony --- moge zalatwic troche taniej...

-- Marcel --
"....oczy otwarte mamy, siłe jak kartel mamy..."
--> OpelKlubPolska 8 <--

[ wiadomość edytowana przez: mm8 dnia 2003-03-21 00:24:07 ]