| « Poprzedni | Następny » |
![]() lucjan4030 SYMPATYCZNY GOŚĆ lada samara rzeszów | nie moge dojść
|
profil-usunięty SYMPATYCZNY GOŚĆ |
Biedaku ... z lekarzem moze rozmawiales?? Powinien pomoc |
krzychuk SYMPATYCZNY GOŚĆ Laguna 1.8RT/VW T4 2 ... lublin | W bardzo prosty sposób mozna to sprawdzic.Potrzebna jest tylko próbówka samochodowa.Najpier jednym końcem podłaczas do masy i sprawdzasz czy jest tzw faza jezeli jest to podłaczasz znów jedna końcówke tylko tym razem do + i dotyksz próbówką do masy przy lampce.U mnie okazał sie przerwany kabel za siedzeniem pasażera po zrobieniu wstawki wszystko wróciło. A wszystkie przewody sa prowadzone prawym srodkowym słupkiem [ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2005-07-19 00:14:41 ] |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | Zajrzyj pod dywaniki. Zapewne wilgoc zezarla kable i trzeba wsztukowac.
Na gorze powinien byc jeden +12V i dwie masy |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | Ej chłopaki, nie porównujcie swoich doświadczeń i problemów, tu trzeba pomóc
Adamie - w samarze jak dobrze pamiętam ( ) kabli pod dywanikiem od światła wewnętrznego nie ma pod dywanikiem:]
U mnie np w słupku idą, ktoś napisał, że czujniki drzwiowe...ale przecież w ogóle nie świecenie nie ma powiązania aż takeigo z włącznikami drzwiowymi, bo przecież tą lampkę można też na stałe włączyć
Dlatego najlepiej posprawdzać wszystkie styki - lampki, bo może u niej zaśniedziały i w miejscu gdzie się stykają - a potem...jak nie będzie działać, to czas na centymetr po centymetrze![]() |
adasco Bardzo Ważny GOŚĆ Roomster & kropek Łódź | Zgoda Majk, ale przyczyna moze byc podobna.
U mnie przez dzire wprogu naszlo wilgoci, ktora wyzarla kabel wewnatrz izolacji (!!!) prawdopodobnie uszkodzonej. Tu przyczyna moze byc podobna. co kolega powienien zrobic: sprawdzic przede wszystkim przejscia na kazdym z kabli idacych do lampy - od samego ich poczatku (samarowcy niech podpowiedza gdzie) - ja, nim znalazlem usterke, wysiagalem wsyzstskie wylaczniki itp - a problem byl w kablu idacym juz do samej lampki. Jesli jest napiecie na wylacznikach w drzwiach, to oznacza, ze moglo wystapic dokladnie cos takiego, jak mowie. |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | NO tak, ale na sam początek najlepiej sprawdzić styki a potem czas na zmianę kabli - no ale mając miernik i początek i koniec kabla można sprawdzić czy przewodzi![]() |
kruchy_ezg ŁADZIARZ Samara 21093 MPI Zgierz | U mnie kiedys po przelutowaniu skrzynki przestala swiecic, wiec rozebralem ja jeszcze raz, poczyscilem styki i wszytko zaczelo pieknie dzialac... |
![]() lucjan4030 SYMPATYCZNY GOŚĆ lada samara rzeszów | dziekuje wszystkim Kabelki sa ok Styk przy skrzynce bezp.padl |
| « Poprzedni | Następny » | |