Do Kolegów z Tarnowa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam do was ooooggromną prośbę. Jestem Moderatorem klubu www.sierrafan.pl . Chcemy zrobić spotkanie dwuch Zon - podkarpackiej i małopolskiej. Mamy sięgdzieśspotkać w połowie drogi i wypadło na Tarnów. I wszystko ładnie pięknie tylko że... na ponad 1000 klubowiczów nikt o dziwo nie jest z Tarnowa i nie znamy topografii tego miasta a co dopiero jakiegoś miejsca na zrobienie grylla, ewentualnie podrifftować sobie troszkę Czy możecie nam pomóc i wskazać takie miejsce najlepiej na jakiejś mapce. baaardzo dziękuję z góry za pomoc. Pozdrawiam!

proponuje poczekac do jutra, moze kolega grzegorz75 bedzie wstanie wskazac takie miejsce, mimo ze do Tarnowa mam stosunkowo niedaleko nieznam dobrze tego rejonu

Jak chcecie poszaleć to polecam tor w Szczurowej - nie wierzę, żeby nikt z Waszego klubu go nie znał. jest niedaleko Dąbrowy tarnowskiej , dojechać można od strony Niepołomic albo Brzeska
Tor chyba wynajmują na godziny
Paweł

Cytat:
2005-08-23 20:42:47, Pawel_66 pisze:
Jak chcecie poszaleć to polecam tor w Szczurowej - nie wierzę, żeby nikt z Waszego klubu go nie znał. jest niedaleko Dąbrowy tarnowskiej , dojechać można od strony Niepołomic albo Brzeska Tor chyba wynajmują na godziny Paweł

Witam i szybka odpowiedź z mojej strony. Paweł _66 polecił chyba najlepsze miejsce. Jak sam zauważyłeś na ok. 1000 klubowiczów żadnego z Tarnowa. Bo to taki oziebły rejon. Zależy jeszcze jakie macie plany. Właściecielem/współwłaścicielem podanego toru jest bodaj Roleski. W samym Tarnowie raczej kiepsko to widzę. Jest taki mały placyk z płyt betonowych i spotykają się tam jacyś tuningowcy Tarnowscy ale to żaden micyj. Ewentualnie poproszę o więcej szczegółów, termin, liczba uczestników itp. Jak coś postaram sie poudawać, że pomagam w miarę swoich skromnych możliwości

Podobno w Woli Rzędzińskiej na terenach po jakimś zakładzie odbywają się kreciołki. Muszę mieć jednak czas by zrobić wywiad. Dojazd też dobry dla obu stron.

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz75 dnia 2005-08-24 08:16:35 ]

To znowu ja. Może oni pomogą /edycja własna/ lepiej unikać.

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz75 dnia 2005-08-24 11:04:41 ]

Dzięki koledzy za pomoc. Jest więc tak. Będzie nas koło 10 - 20 aut (nie przewidzisz). Mamy się spotkać i głównie chodzi o pogaduchy i grylla ale fajnie by było gdyby jeszcze można gdzieś bączki pokręcić jak się komuś zachce

Nie ma sprawy - w końću sierra to też RWD

Cytat:
2005-08-24 09:12:07, Sierrafan pisze:
Dzięki koledzy za pomoc. Jest więc tak. Będzie nas koło 10 - 20 aut (nie przewidzisz). Mamy się spotkać i głównie chodzi o pogaduchy i grylla ale fajnie by było gdyby jeszcze można gdzieś bączki pokręcić jak się komuś zachce

Dopiero wróciiłem z miasta. Wychodzi na to iż jeżeli tak ma wyglądać impreza to polecam teren na Woli Rzędzińskiej k/Ładnej. Tam są jakieś magazyny paliwowe. Były tam organizowane jakieś kreciołki. Jest to trochę z dalsza od głównej drogi E4 /niealeko się kończy lub zaczyna zależy dla kogo obwodnica Tarnowska/. MIejsca dużo, w pobliżu las. Może być fajnie.
Może znajomy /wiadomo jak to z znajomymi/ zrobi mi rozpoznanie.

Może na jutro udało by mi się zrobić jakąś mapkę ogólną to dałbyś ją u siebie na stronę.

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz75 dnia 2005-08-24 11:34:57 ]

Byłoby suuupeeer Będę wam baaardzo wdzięczny!

Jak cośto temat można śledzić tu http://www.wetcentrum.pl/sierra/forum/viewtopic.php?t=19516

Pozdrawiam serdecznie! Guliver1978

no tak, wy tez 11 wrzesnia lub okolice gdyby nie to moze nawet wstapilibysmy na chwike popatrzec na wasze "nieladne" autka

Bardzo by nam było miło Bierzcie mięcho i odrobinkę dobrego humoru i zapraszamy Co do daty to któraś niedziela..a która?.. to zależy od tego czy większości będzie pasowało

jesli w innym terminie niz 11, to kto wie - jesli nic nie przeszkodzi

Cytat:
2005-08-24 11:09:37, Grzegorz75 pisze:
.... Może na jutro udało by mi się zrobić jakąś mapkę ogólną to dałbyś ją u siebie na stronę.

Drobne problemy techniczne. Może z tą mapka uda się na jutro. Bo potem jestem odcięty od internetu. Mamy jeszcze coś takiego jak Góra Św. Marcina. Ładna panorama na miasto i przy dobrej pogodzie widok na Tatry.

A w Tarnowie jest może i 4 ulice ale ile uliczek

Wiecie.. bo chodzi nam o to aby spokojnie pogadać i pojeść Ale fajnie by było jak by i znalazło się trochę szuterku coby te koniki mogły pobiegać

Cytat:
2005-08-25 16:10:34, Sierrafan pisze:
Wiecie.. bo chodzi nam o to aby spokojnie pogadać i pojeść Ale fajnie by było jak by i znalazło się trochę szuterku coby te koniki mogły pobiegać

Co do ulic w Tarnowie. Nie miałem na myśl pseudo wyścigów ulicznych bo to u mnie dyskwalifikacja. Nawiązałem do wypowiedzi z waszego forum.
Cytat:
Toyman pisał: bez przesady. Przeciez tam sa tylko cztery ulice

Zobaczę jak sprawi się mój znajomy z pracy. Ewentualnie może sam udam się na wizję lokalną i naciągnę dcnt który jest szczęśliwym posiadaczem aparatu cyfrowego. Panów z Podkarpacia ostrzegam iż w Pogórskiej Woli, Ładnej często stoją patrole /przemyt/. Poza tym dojazd dla waszych zon /nie mylić z żonami/ jest idealny. Wasz kolega r-i-c-o80 pisał iż jechał z kraka na podkarpacie więc powinien co nieco pamiętać. Za obwodnicą przed stacją paliw /po prawej od kraka/ Po lewej i tak trzeba skrecić jadąc od kraka/ jest huta szkła i wąska asfaltowa dróżka. Tą dróżką prosto aż zobaczycie żółty ładny domek. Tam w prawo i jest git. Jeszcze jak przy E4 wystawicie "kierunkowego" który znalazł to "cudowne" miejsce to nie ma bolca. Za kiełbaskę może sam popilotuję Nie to że jestem tani tylko kuzyn miał ścierkę.
[Guliver1978
Cytat:
Mi niestety w sobotęnie pasuje bo gram wesele... ale jak wam pasuje to przecież możecie się obejść bez waszego ukochanego Moderatorka no przecież nie będę wam mieszał hlip hlip.... Ja se będę tam grał gdzieś na wichurach a wy bęziecie sobie jedli kiełbaskę.. ale nie przejmujcie się mną... ważne żebyście się wy dobrze bawili eeeehhhhh....

Szkoda.

[ wiadomość edytowana przez: Grzegorz75 dnia 2005-08-25 17:14:25 ]

Swietnie. Dziękuję Ci bardzo kolego! Kiełbaska rzecz jasna się znajdzie

Jedno pytanie mi zadali sierrafani z klubu. Czy to miejsce jest prywatne? Czy są tam patrole? Czy po prostu należy do kogoś ale nikt tego nie pilnuje.

Patrole sa napewno w miejscowosci ladna, tam wlasnie trzeba skrecic z E-4, jezdzi tez nieoznakowany samochod policyjny obwonica Tarnow co jakis czas, nie znam niestety marki, wiec niech ewentualnie nie figluja za bardzo mimo jest tam gdzie bujnac autka

Na tej bocznej drozce nie widzialem jeszcze patrolu, a czasami jezdze tamtedy, ale w miejscu o ktorym pisze grzegorz75 jeszcze nie bylem

Racja jeżdzi tam cywilne mondeo więc radzę paterzeć w lusterko czy nie ma białych czpek jelsi zbyt długo taki samochód siedzi Ci na tyłku a ty pomykasz te założmy 140. Sam nierzadko na obwodnicy tarnowskiej miałem ze 170( nie ładzią) - ale patrol musiał pewnie wtedy jechać w przeciwną stronę - bo mnie tam nigdy nie złapali
Paweł

Powiadasz mondeo - hmm dobrze wiedziec w przeciwienstwie do ciebie te 170 to ja tam samarcia mialem