| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
killerGrabage fiat 126p Poznań | 2005-10-20 18:49:13 jest to w sumie zapytanie informacyjne, ale jesli ktos ma to za ile sprzeda? |
yapko F&F MEMBER Fiat 128 Tarnow/Krakow | 2005-10-20 21:33:01 Ja mam wspawana do budy wiec nie da rady wyjac
Klatki "z drugiej reki" wlasciwie w ogloszeniach sa tylko do 126, CC/SC, ewentualnie Astra i 205. Poszukaj kogos kto robi klatki tanio, za 1000 zl bedziesz mial super klatke zamontowana w samochodzie. Gdybys kupil uzywke i zlecil komus montaz to byloby podobnie. Chyba ze sam sie bawisz migiem to niech ten ktos zrobi ci wygiete rury i sam wspawasz. Oprocz klatki potrzebne sa tez stopki wspawane do nadwozia - tego nikt nie wyjmie z auta. W kazdym razie zabawa w uzywane klatki ma sens tylko w malcu i cienkim, takie jest moje zdanie. W Poznaniu kojarzy mi sie tylko Leszek Patan (LPM). Byc moze za 6 tys bylaby do sprzedania sliczna zolta mediteranka, silnik 1300 z Coupe, klatka, odchudzona, wyspawana, przygotowana do GSMP. Poszukaj zdjec Leszka Kawy z GSMP Zaluz albo Przadki. |