Filmik do oceny.. :P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
nagralem maly filmik z lada w roli glownej.. i tak sie zastanawiam czy wyszlo dobrze.. jakby ktos chcial obejrzec i skomentowac.. podawajcie adres email w tym watku a ja wam wysle.. filmik trwa 50 sekund i zajmuje 2,5 MB..

Skoro dają, to żal nie skorzystać
linek do maila:mike_b@o2.pl

[ wiadomość edytowana przez: MikeB dnia 2005-09-19 21:23:32 ]

zax_lada@tlen.pl

goril@interia.pl

z góry dziękuję
paweł

yanoseek@megapolisKROPKApl

-----------------
Dawniej najszybsza Łada w klubie i prawdopodobnie najlepsza Łada na świecie.

to moze wyslij na yousendit.com i daj linka wszystkim

No wlasnie, proponuje,zebys gdzies umiescil go w miejscu ogolnodostepnym!

nie chce go nigdzie zamieszczac.. to taki filmik raczej prywatny i nie jest raczej taki super zeby go gdzies zamieszczac.. a na meila to nie problem wyslac.. wyslalem wszystkim co dali meila.. i jak ktos jeszcze chce to wysle..

ja tez poprosze trax@tvtom.pl

DexterXY@tlen.pl

Dzieki!!

Hmm...mógłby być jednak lepszej jakości i jak już robiony kamerą bez stabilizacji, to lepiej było przytwierdzić na stałe do jakiegoś elementu w samochodzie, albo dać dobremu kamerzyście, żeby potrafił utrzymać stabilnie kamerkę

ale tak w ogóle, to dziękuje za przesyłkę

dykk@wp.pl

też chętnie zobaczę mariuusz5@wp.pl z góry dzięki!!

wslane.. mozecie troche skrytykowac jak obejrzeliscie

Oglądałem Fajny filmik- nie ma co krytykować , ale ...ja bym jednak chyba bardziej uważał szczególnie wterenie zabudowanym
ale gneralnie extea flimik- to ile ta Twoja ladzia pójdzie?????bo tak mi sie coś wydaje ,że się zamknął budzik

no ale ten budzik jest tylko do 160 i to bylo z lekkiej gorki jeszcze mam kilka kawalkow i chyba bede drugi robil jakis dluzszy... dzieki za opinie.. pozdrawiam..

Hmm emumaster@jawnet.pl poprosze

adam21061@op.pl Dzieki

michal.yach@wp.pl
pozdro i dzięki

tas-man@o2.pl