| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
mcbrain SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 3d Warszawa / Wejherowo | 2005-10-09 12:56:56 Witam wszystkich.
Ostatnio (przez dobry miesiąc) w ogóle tu nie zaglądałem. Należą się Wam chyba wyjaśnienia . Przełom sierpnia i września spędzałem w górach, a potem byłem tak zajęty załatwianiem mieszkania w Warszawie, że nie miałem nawet chwilki, żeby móc spokojnie na forum zerknąć. Od dwóch tygodnii powiedzmy, że "na stałe" mieszkam już w Warszawie. Niestety, samochód został w Trójmieście (raz, że nie mam go gdzie trzymać, dwa - szybko by go ruda zjadła, a tego bardzo chciałbym uniknąć, trzy - komunikacja miejska w stolicy jest raczej tania). Jeśli grupa stołeczna jest zainteresowana jakimiś spotami knajpianymi, ew. spotami w miejscach, gdzie bez samochodu można łatwo się dostać, to ja jak najbardziej na taki spot się piszę.
Jeśli chodzi zaś o grupę Trójmiejską (której członkiem też się w jakiś sposób czuję - ze względu na miejsce stacjonowania samochodu ) i na pewno od czasu do czasu jak wpadnę do domu to na spotach będę się pojawiał - w czasie wakacji możecie na mnie liczyć.
To by było na tyle. Pozdrawiam wszystkich i miłej niedzieli życzę .
Michał. [ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-10-09 13:10:54 ] [ powód edycji: korekta tytułu ] |
MikeB SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada USB,LPT,TCP,AT, ... Zaśnieżony Kaczogród | 2005-10-09 17:49:18 Zapraszamy za tydzień ![]() |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-10-09 19:08:22 Spoko McB - jak bedziesz w 3mieście daj znać to zorganizujemy jakiś spot. Może tymrazem w Wejherowie???? |
Huey KASIARZ BYŁA KOLOROWA SAMARK ... Gdynia | 2005-10-09 20:39:23
W sumie tam nas jeszcze nie widzieli, więc dlaczego by nie
McBrain, powodzenia na studiach i nie daj siem zepsuć warszafce |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-10-09 20:54:18 McBrain to teraz KASZEBE TEAM MEMBER na wygnaniu ![]() |
1Bobo SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107 `96 1.7i :) Warszawa | 2005-10-09 21:29:39
No nie jest tak zle u nas ), witamy i serdecznie zapraszamy a na zime proponuje jednak samochod sciagnac i zawiatac na nasz EKO na slizgawke ) w sumie juz pazdziernik ) |
mcbrain SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 3d Warszawa / Wejherowo | 2005-10-14 11:49:23 Leszku: mi się ten pomysł baaardzzo podoba. Myślę, że w okolicach świat Bożego Narodzenia będę na dłużej w domu to by można było coś wtedy zorganizować. Póki co mam taki zapierdziel, że nawet jak się do domu wyrwę na kilka dni, to specjalnie czasu na nic poza nauka miec nie bede... takie uroki studiowania na sghu.
Bobo: myślałem o tym, ale szkoda mi trzymać mojej Samarci na śniegu i deszczu. Boję się, że by ją wtedy momentalnie ruda zżarła, a tego bym chciał uniknąć. Dlatego autko zostało w 3mieście. MikeB: oj, w ten łikend mogę nie dać rady. Planuję wybrać się w niedzielę na wystawę w dawnej fabryce Norblina przy Prostej (pisali o tym w zeszło-weekendowy "echu Waszawy"). Ewentualnie tam moglibyśmy się spotkać o jakiejś określonej godzince i razem podziwiać cuda i prototypy polskiej motoryzacji. |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-10-14 11:54:45 McBrain - znajdz jeszcze jakiś placyk w Wejherowie i mozemy zrobić spot śniegowy (jezeli snieh bedzie ) i sie troche pobawić. |
Stoki_W-wa SYMPATYCZNY GOŚĆ AveD4-D/2109/FSO125ME Warszawa | 2005-10-14 12:04:41 Mcbrain, warszawiacy i okoliczni kolesie wyznający Łady, są przyjaźnie nastawieni do kolegów z Ładomaniaków |
mcbrain SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 3d Warszawa / Wejherowo | 2005-10-14 18:14:49 Leszek: cos sie chyba znajdzie... Tylko ja gum zimowych nie mam, więc za bardzo sobie zimą nie pojeżdżę (śmigam na całorocznych...).
Stoki: bardzo mnie to cieszy ![]() |
Leszek_Gdynia (S) Przyjaciel LKP była LADA 21072 '88 Gdynia | 2005-10-14 21:46:30 Spoko - na całorocznych fajnie sie ślizga ![]() |
sebolgdynia SYMPATYCZNY GOŚĆ Kia Cee`d / Suzuki S ... Rumia | 2005-10-14 22:27:32 Całkiem możliwe że w niedługiej przyszłości ja też się wyprowadzę do Wejherowa, ale narazie nic więcej nie powiem! |
mcbrain SYMPATYCZNY GOŚĆ Łada Samara 3d Warszawa / Wejherowo | 2005-10-14 22:31:04 Leszek: Ja nie chciałbym mojego pięknego samochodziku rozwalić ![]() |