Warszawski Nocny Zlot na Spalarni - ZDJĘCIA !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
1 2 3 4 5

Dużo blasku -brak streszczenia.

Piotr

Na spalarni robione były mini pomiary czasu potrzebnego naszym esperakom na rozpędzenie od 0-100km. Miejsca było sporo, czasy mieściły się od 14 do 15 sek, a więc wyniki tragiczne !!!!
No ale na gazie

Coś kiepskie te wyniki...

Tymbardziej, że to nie lato.

Wyniki kiepskie bo jeszcze nie wszyscy mają naklejone nalepki. Wstyd Panowie

Zaraz pojade sprawdzic swoj wynik na Gasssie

Bylem i sprawdzilem Na benzynce 12.7 ale za to na Gasssie 13.1

Nastepne pomiary jak przyjedzie jaco bo teraz stoper trzymal kolega ale nie klubowy.

jesli o mnie chodzi to bede bronil swojego samochodziku..mialem 14.8s do setki na gazie ale wg mnie to kwestia wprawy..mowiac bez ogrodek mysle ze musze potrenowac zeby efektywnie przyspieszac..ale za to 1.8 i 2.0 mialy po 14.5 czyli tylko 0.3 s lepiej niz moj 1.5 i to cieszy hehe

13.1 13.1 13.1 13,1

9

Zalozysz kiedys Gass to pogadamy
Przed zalozeniem gassuu tez bylem odrobine szybszy niz te 12.7

qrde czuje ze musze jeszcze raz pojechac na spalarnie..i pocwiczyc) hehe moze nawet dzis.. no ale pewnie bylbym sam wiec nie wiem.. za to dzis jest chyba cieplej niz wczoraj

Dwa samochodziki muszą poprawić oświetlenie tylnej tablicy rejestracyjnej.

to jest dzisiaj spot czy nie? Nie wiedziałem, ,że był wczoraj , ale dzisiaj chętnie bym podjechał jak się kilka osób zbierze.

Tak czytam o tej spalarni, i wychodzę z wnioskiem, że daleko tam to i bym nie miał.

Panowie to umawiamy się na piątek na spalarnię, tylko żeby zebrało się przynajmniej 6 fur, weźmie się stopery i pomierzy czasy, może małe wyścigi, ale musi być nas troszkę więcej. Oświetklenie tablicy poprawię
Sobota raczej odpada, bo w niedziela jest ostatnią w miesiącu więc CARGO będzie z rana.

Deklarujcie obecność. Ja jestem za

no to ja sie deklaruje..)) na piatek np na 23

ja!

No i fotograf obowiązkowo też jedzie

ale obklej aparat steropianem, statyw już poległ na polu walki

to jest nas czterech...a co z resztą!!

KeyJey, MaciekGT, Sahel, Krawat i cała reszta ....

Pozdrawiam - Diackon

czasem wolniej znaczy szybciej, a ostrożniej znaczy pewniej. Prostej i bezpiecznej życzę.

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2003-03-25 14:43:06 ]