Białe zegary ??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
panowie, czy jest jakaś szansa że keidyś w naszych autach będą białe zegary??
ilu z nas o tym marzy??? kto by nei chciał mieć pięknych białych zegarów????

Ale czy ejst jakieś rozwiązanie naszego problemu ?
Ja dziś cały dzień szukam... napisałem 9 maili do óżnych firm może któraś odpowie, wy też w spowjej okolicy poszukajcie, pobuzujcie w internecie, musi na tym świecie istnieć miewjsce gdzie można tkaie zegary zrobić!!!

Może porozmawiamyz koreańczykami ??? może od nich kupimy?? przeceiż msuzą mieć też wklęsłe zegary jak my a jednak mają białe zegary i to w co drugim samochodzi e!!

Dominik O. ma białe zegary, może on coś pomoże, ktoś sugerował że jego fotka to VT. Ale mi się wydaje że nie.

ja rozmaiwałem z Dominikiem on ma na prawde białe zegary ale jest to naklejony papier na tarcze... coś takiego jest baaaardzo niewygodne... nigdy nie najkleisz idealnie, zawsze ci sie pomarszczy,a w dodatku papier pod wplywem kleju moze sie namoczyc i tez pomarszczyc, co z podswietleniem wtedy?? sam nie wiem

Kiedyś na allegro ktoś sprzedawał do espera

Proponowalem juz kiedys ze kupimy Budziki na spółe i co pomysł polegl a to rozwiazaloby sprawe i bialych zegarow i innego niz biale podswietlanie tablicy. Mozna by zrobic tez tak ze w dzien sa biale a w nocy po podswietleniu czerwone lub niebieskie. wiec moze niech ktos poszuka po szrotach --- ja od czasu do czasu dzwonie na strazacka.