MotoNews.pl

Ktoś zna tę ładzianke?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam, co prawda łady nie mam ale przejeżdzam codzien obok tej którą widać na fotkach i strasznie mnie ciekawi co w niej siedzi, i jakieś szczegóły.. z tego co pamiętam kiedyś była czerwona.. zna ktoś??

strasznie podobają mi sie jej poszerzenia i zawieszenie... własnie mam pytanie do was.. nie wiecie czy moze zakład poszerzający felgi w wieliczce nadal istnieje? jesli nie to znacie jakieś inne warsztaty w okolicach krakowa zajmujące sie tym? no i jaki koszt +- za taką zabawe?? Pozdrawiam, Maciek

[ wiadomość edytowana przez: krycho dnia 2005-10-16 16:28:52 ]
[ powód edycji: korekta tytułu :) ]

Piękne poszerzenia i próg. Nie takie przemysłowe na nity jak w vfts tylko zajebiście równo i ładnie wkomponowane. Też tak kiedyś srobie. A cała reszta czyli pojedyńcza wycieraczka, koła, wlot, atrapa, brak klamek do dupy.

Hahahaa - ta pojedyncza wycieraczka mnie szczerze rozbawiła. Faktycznie poszerzenia i progi sa okej, ale cała reszta to WT. Lada Evolution

To trzeba zrobić tak jak zrobił Andrys - ze smakiem.

A to w krakowie jeździ ta łada ??? Zdjęcie chyba cyknąłeś gdzies w "starej" Nowej Hucie??ja jej nie widziałem osobiście.
jesli kiiedyś był czerwona to chyba miała silnik 2,0 z fiata
Zakład w Wieliczce chyba na 100% istnieje.

tak stara huta dokłądniej aleja solidarnosci... owszem ma wiejskie akcenty jak brak klamek czy ciemne szyby ale ogółnie zrobiona z gustem.. ma ktoś moze namiar na ten zakłąd w wieliczce? i jakie ceny?

Ten zakład w wieliczce istnieje a przynajmniej istanił jeszcze jakies 4 miesiące temu, tylko jak gadałem z gościem to powiedział że juz się nie zajmuje poszerzaniem felg a tylko co najwyżej przespawaniem środka. Reszta to renowacja alufelg itp.

Krakusy, wrzućcie mu jakąś wizytówkę. może się pojawi u nas.

Znam ta Ładę, nawet rozmawiałem kiedys z kolesiem ale nie jest zainteresowany klubem.
Acha - pod maską siedzi 2,0 fiatowskie

Macalem ja wczoraj(oczami oczywiscie).
Nie wyglada tak zle jak sadzicie.
Felgi fajne - przespawane, albo i poszerzane motylki fiatowe(tak przynajmniej m isie wydaje)
Niezly wlot na masce - kosztowac to musialo troche pracy.
Silnik jaki nie wiem, ale tez slyszalem ze fiat.
Gazik chyba bo korek z tylca.

Mnie sie podoba - choc po ciemku ogladalem.

fajna ta lada ,osobiscie niepodoba mi sie ten wlot evo 7 ,przejadlo sie to juz ,naet w maluchach takie cos zakladaja ,ale ogolnie ladziora rzadzi