| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-26 22:45:32 Witam!
Wczoraj byłem W sklepie C&D w Warszawie na ul Kruczej 17 (tel 022 6280183)gdzie zamówiliśmy sprężynki do naszych samarek. Firma jest wyłącznym imporetem spręzyn Ventura , ale oprócz tego sprzedaje wszelkie akcesoria i częsci do rajdowych samochodów. Wlasciciel jest bardzo "pozytywnie " nastawiony do naszego klubu i udao nam sie uzyskac niezłe rabaty( np. 20% przy zakupie trzech kompletów sprężyn progresywnych). Przegladnęlismy równiez katalogi Bilsteina , bo wiem ,ze wielu z Was przymierza się do przeróbek swoich klasycznych ŁAD i samar. Otóż bilstein robi amortyzatory gazowe (do sportu) do WSZYSTKICH modeli naszych ukochanych ładzianek i jest możliwosc ściągniecia ich na zamówienie.Oto ceny(w nawiasie podaje upust , który należy odliczyc od podanej ceny) LADA SAMARA- (cena za sztuke) przód 285 PLN, tył 285PLN(-15%) LADA 2105, 2107, NiVA-(cena za sztukę )przód 251PLN, tył 268PLN(-15%) A więc komplet do samary -4x285=969,00PLN(brutto) i komplecik do klasyków- 882,30PLN (brutto) Ceny wyliczyłem juz z upustami. jeszcze jedno - wprzypadku wiekszych zamówieńnp dwa trzy komplety własciciel oferuje wieksze upusty(20%). Nie jest to tanie , ale jak sie wsadza silnik 2 litry do ladzianki to trzeba pomyslec tez o zawieszeniu Pozdrówki paweł P.S.Niedlugo(zgodnie z umową z szefem interesu wsadzam banerek reklamowy tej firmy na naszą strone i wtedy mamy "zurzedu" na hasło LADA KLUB 20% upustu na wszystkie sprzęty , które tam sie znajdują. Niedługo zrobia stronke internetowa i wtedy bedziecie mogli obejrzec całą ich ofertę
KLUB LADA POLSKA [ wiadomość edytowana przez: pawel_krakow dnia 2003-03-26 22:48:14 ] |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-03-26 23:07:41 Panowie,wielkie brawa dla Prezesa za te zniżki Pzdr Grzesiek |
Anonymous Niezarejestrowany | 2003-03-26 23:11:44 ja wiem czy takie wielkie....ja tam bym wolał 50% . ALe się nie da... |
Grzesiek SYMPATYCZNY GOŚĆ Opel Astra II/ HONDA ... Białystok | 2003-03-26 23:14:47 Ee,no bez jaj 20% to moim zdaniem i tak duzo.Jakby było 50% to by znaczyło że oni se 75% marży doliczają skoro mogą dawać takie zniżki |
Krzysztof-Fleszer SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 Krakow | 2005-10-21 21:33:31 Wyciagam watek - bo ...
Sluchajcie czy ktos jest mi w stanie powiedziec jak to sie dzieje ze amortyzatory Bilstein B4 gas do lady klasycznej i do lady Niwy sa takie same - te same numery katalogowe produktu - zarowno tyl jak i przod, podczas gdy B6 Sport maja rozne? Oczywiscie ze juz zapytalem u fabrykanta ale watpliwe ze zechca mi powiedziec, albo przeczytac - ktos z was ma jakis pomysl??? dlaczego tak jest? normalny gazowiec ten sam niwa - klasyk, a do sportu juz nie- pociemu??
|