Wielki Comeback ;)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witajcie moi drodzy

Miesiac temu zakladalem topic w tym dziale by pozegnac sie z wami po tym jak jacys dresiarze skasowali mi auto, moja piekna 2107
Dzisiaj wracam, gdyz odszkodowanie bylo wieksze niz sie spodziewalem i dokonalem zakupu Lady Samarki
takze zostaje z wami
Trojmiejscy fani lady pewnie znaja p. Wojtka z Narwickiej, to wlasnie jego Samareczke kupilem :p

ps. jesli ktos jest zainteresowany czesciami zamiennymi do 2107 niech pisze, gdyz stare autko niebawem trafi na szrot

pozdrawiam
happy yellow

fotele masz zajefane.... Chociaz je zostaw, predzej czy pozniej ktos sie skusi

Moje gratulacje!!!!

Ps. Nie znamy Wojtka z Narwickiej.

Cieszymy sie razem z Toba!!
Prosimy o fotki!!

fotki juz niebawem

jak mozna p. Wojtka nie znac! Toz to jedyny i prawdziwy fan Ład
i baaardzo duzo u niego ich sie naprawia :p

A znasz p. Gienka ze Śnieżnej???

Wojtek z Narwickiej moze i tak ale ci jego mechanicy to partacze ostatnio mi sp***li regulacje zaworow a jjak pojechalem na reklamacje to powiedzieli ze ok a zawory dalej na#$&$ja

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-10-21 12:58:24 ]
[ powód edycji: slownictwo ]

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2005-10-21 15:19:37 ]
[ powód edycji: słownictwo ]

Cytat:
2005-10-21 11:18:42, _FAZI_ pisze:
Wojtek z Narwickiej moze i tak ale ci jego mechanicy to partacze ostatnio mi sp***li regulacje zaworow a jjak pojechalem na reklamacje to powiedzieli ze ok a zawory dalej nap$%#&aja [ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-10-21 12:58:24 ] [ powód edycji: slownictwo ]

trzeba umiec walczyc o swoje
ja generalnie nie mam nic do zarzucenia

[ wiadomość edytowana przez: Góral dnia 2005-10-21 15:20:54 ]
[ powód edycji: słownictwo w cytacie ]

Nooo super
To się nazywa wierność marce- gratulacje !!!!
Pozdr
Paweł

Ale Samare ??? A Feeee

Cytat:
2005-10-21 22:24:09, _Vincenzo_ pisze:
Ale Samare ??? A Feeee

Oj, _Vincenzo_, ryzykujesz

Y3ll0w, gratuluje wyboru, mam nadzieję, że ze swojej samarki będziesz zadowolony jak ja z mojej jestem

[ wiadomość edytowana przez: Huey dnia 2005-10-21 23:04:01 ]

Ehhh moze nie tyle ryzykuje co prowokuje ale mniejsz z tym
Pozatym powiez ze zawsze podoblamy mi sie klasyki. Samarki jakos nie przypadly mi do gustu.
Toleruje jeszcze Niwki chciaz tyl maja paskudny ale ich funkcjonalnosc bije reszte na glowe

Ja osobiscie poszukuje obrotomierza za rozsadna cene ewentualniecałych zegarów mów cene i wal na priva
A wogóle to daj znac co jest i w jakim stanie i za jaka cene

[ wiadomość edytowana przez: krzychuk dnia 2005-10-22 00:21:02 ]

Cześć,

widziałem twoją skasowaną siódemke...szczęście od Boga, że nic ci sie nie stało,
i słyszałem też, że chciałeś kupić Samarke i prosze skusiłeś sie, brawo
(ale troche szkoda, że nie kolejna 2107 )

pozdr.

Cytat:
2005-10-22 00:51:34, Marcinescu pisze:
Cześć, widziałem twoją skasowaną siódemke...szczęście od Boga, że nic ci sie nie stało, i słyszałem też, że chciałeś kupić Samarke i prosze skusiłeś sie, brawo (ale troche szkoda, że nie kolejna 2107 ) pozdr.

zycie -
chyba nie wyglada tak zle? :p
najsmieszniejsze ze wsiadasz do niej - odpalasz i dziala - moznaby jechac gdyby nie zdezelowane felgi
Generalnie jesli potrzebujesz jakis czesci - wal do p. Wojtka - mam z nim uklad :p
myslalem o 07ce ale p. Wojtek zaoferowal mi na korzystnych warunkach samarke i musze przyznac ze jestem naprawde zadowolony - niestety jednak teraz trzeba wlozyc troche kasy w formalnosci i instalacje lpg
a potem blacharke i lakierke
pozdr

Jak Ci sie oplaci przyjechac to pchne Ci moja instalke za grosze i zalatwie goscia ktory ja zalozy i zalegalizuje