spręzyny od 2.4i tez są takie same jak od 2.0i a jak kupi sie od omegi 3.0 to obawiam sie, że już wogóle za wysoko będzie
jak to jest?
pozdrawiam
| « Poprzedni | Następny » |
trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | od 3.0 to napewno wystrzeli mu Ome w kosmos wkoncu to 6 garow |
GrzesiekK LOB MEMBER Opel Sintra 3.0 24v Kraków | Akurat ostatnio wymieniałem sprężyny w swojej, co prawda z tyłu, ale stwierdziłem że orginalne sprężyny od Omegii 3000 są niższe od zwykłych 2000, więc można by było to sprawdzić, a przy okazji napewno by były twardsze bo silnik cięższy!!! |
GrzesiekK LOB MEMBER Opel Sintra 3.0 24v Kraków | A dodam do tego że przód mam dużo niżej niż zwykłe 2000 ki |
trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | tylne napewno sa nizsze ale zprzodu motor ciezszy wiec 2.0 wstanie do gory
PS mam naprawde niskie sprezyny do Omy A 3000 tyl |
kielkac | czy wobec tego wlozenie do 2.0 na tyl sprezyn od 3.0 jest jednym sposobem na przyglebienie tyłu? |
Krzysiu1981 Transport 1,6t cała ... Warszawa | u mnie tył jest b.nisko więc chętnie się zamienię na sprężyny które go podniosą wyżej |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | W 2.0 jest kilka rodzajów.Omegafan, zobacz wszystkie moje posty na temat sprężyn,powinno ci to pomóc. |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | A nie lepiej kupić jakieś sporty.Boogie takie kupił kiedys nowe,nie były az takie twarde i obniżały od seri 30 mm,czy jakoś tak.Poszukaj na allegro,jak nie bedzie to spytaj sie tego co sprzedaje czy nie ma do omy 2.0.Ja tak kupiłem rozpórke,nigdzie nie było,a się znalazła |
Edmund_Dantes LOB SYMPATYK OPEL OMEGA Gorzów Wlkp. | Ja też zauważyłem że OMY przed chromem miały taki prześwit , ale myślę że jest tak dla tego że OMYY przed chromem często jeździły na 14" oponach a te "nowsze już na 15" może dlatego optycznie wyglądały że maja wyższy prześwit między nadkolem a oponkami ???
Pozdrawiam Edmund Dantes |
kielkac | a co mowi o tych sprezynach EPC lub TIS? |
SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | Nie jest to regułą,że przed liftingiem wyżej stały a po liftingu niżej.Dlatego nie ma co tefo brać pod uwagę.
Kupuj sporty do 2.0 ,tylko spytaj się pierw ile obniżają od serii. |
trakerr DEADSOUL Omega C Caravan Chelmek | To nie zalezy od chromow a raczej od wersji LS i GL staly dosyc wysoko dopiero GLS, CD, Diamand no oczywiscie Sportiv siedzialy nizej |
| « Poprzedni | Następny » | |