MotoNews.pl

Zarbianie na Internecie -oczywiście na paliwo ;-P

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak ktoś dużo siedzi przy kompie i itak przeglada strony i czyta maile to zapraszam TUTAJ
Ziarnko do ziarnka i litr gazu będzie ... Zapraszam do współpracy

witam
kiedyś chciałem sie w to wciągnać , ale poczytałem na necie na ten temat (rózne fora) i jakoś mój zapał opadł. Z tego co się orienitowałem to można zarobić , ale pod warunkiem że masz dobrze rozbudowany "swój zespół" ludzi gtóry na Ciebie pracuje.

Z r esztą sam powiedz ile na tym już zarobiłeś. chyba grosze . a trzeba pamiętać ze wypłaty z takich firm zaczynaję sie od 20 zeta( o ile dobrze pamiętam) lub nie ma ograniczenia , ale trzeba płacić chyba za przelew - przy małych kwotach jest to czasami połowa wypłacanej kwoty

Moze ktoś sie jeszcze w T O bawi??

Ja jak wszwedłęm jakąś kolejną stronę tego zarabiania( tak z ciekawości, bo nie chciałem nic zarabioać tylko zobaczyc o co w ogóe,chodzi) - to sciągnąłem sobie jakiegoś cholernego wirusa na kompa i musałem przeinstalowywac system...nic nie zarobiłem a straciłem furę czasu. Uważajcie na tamte linki.
Ja już chyba z dziesięc razy przeinstalowywałem system w ostatnim czasie... ciekawość - pierwszy stopień do piekła...
Paweł

Zgadzam się z Pawłem i tez to odradzam.
DEx

jak dla mnie -to tego typu strony na odleglosc smierdza....
oszustwem? czy jak to inaczej nazwac????
PIC na wode - to chyba wystarczajaco lagodne okreslenie....

Cytat:
2005-11-09 22:07:39, Pawel_66 pisze:
Ja jak wszwedłęm jakąś kolejną stronę tego zarabiania( tak z ciekawości, bo nie chciałem nic zarabioać tylko zobaczyc o co w ogóe,chodzi) - to sciągnąłem sobie jakiegoś cholernego wirusa na kompa i musałem przeinstalowywac system...nic nie zarobiłem a straciłem furę czasu. Uważajcie na tamte linki. Ja już chyba z dziesięc razy przeinstalowywałem system w ostatnim czasie... ciekawość - pierwszy stopień do piekła... Paweł

to trza se dobrego antywira zalozyc a apropo to bylem w trzech takich gównach !!! i taaa zarabiasz az milo zarobilem od 3 lat jakies pare groszy i rzeczywiscie to jest na zasadzie piramidy im wiecej ludzi pod soba tym wiecej zarobisz wiec mysle ze warto za 300 lat zbierze sie sporsza sumka

czyli wszyscy i wszystko potwierdza moją opinię, że to L I P A. W sumie szkoda, bo można byłoby sobie dorobic pare groszy nie wychodząc z domku

Cytat:
2005-11-15 00:53:07, TROLL pisze:
czyli wszyscy i wszystko potwierdza moją opinię, że to L I P A. W sumie szkoda, bo można byłoby sobie dorobic pare groszy nie wychodząc z domku

mozesz zalozyc meska agencje towarzyska i zarobisz nie wychodzac z domku

Cytat:
2005-11-16 12:15:22, maxymilan pisze:

2005-11-16 12:15:22, maxymilan pisze:

Nie rób ze mnie dziwki .... to po pierwsze.
Po drugie- jestem ciekawy, czy w naszej kochanej POLSCE żyje Ci się dobrze? Sądze, że żyjesz od miesiąca do miesiąca (jak większość) i niektórych rzeczy sobie odmawiasz. Wątpie w to, że starcza Ci na wszystko kasy . . .

Skasujcie ten temat bo z dupy jest. Może jeszcze jakiś klubowicz zacznie namawiać na piramidke lub inne dziwne rzeczy.

Cytat:
2005-11-17 01:05:27, TROLL pisze:
2005-11-16 12:15:22, maxymilan pisze: mozesz zalozyc meska agencje towarzyska i zarobisz nie wychodzac z domku

Nie rób ze mnie dziwki .... to po pierwsze. Po drugie- jestem ciekawy, czy w naszej kochanej POLSCE żyje Ci się dobrze? Sądze, że żyjesz od miesiąca do miesiąca (jak większość) i niektórych rzeczy sobie odmawiasz. Wątpie w to, że starcza Ci na wszystko kasy . . .

po pierwsze to byl zart wiec sie tak nie unos po prostu jest to latwy sposob zarabiania pieniedzy w domu o czym duzo studentek ci powie

co do kasy to hm nienarzekam , a co do odmawianai rzeczy to wiesz chyba musialbys byc milionerem zeby sobie nieczego nie odmawiac ale ja sobie nie odmawiam moze czasami musze poczekac troche czasu ale jak cos chce to mam oczywiscie w granicach rozsadku

Cytat:
2005-11-17 11:38:25, janisz pisze:
Skasujcie ten temat bo z dupy jest. Może jeszcze jakiś klubowicz zacznie namawiać na piramidke lub inne dziwne rzeczy.

jakie inne dziwne rzeczy masz na mysli

ja sie w to kiedys dawno dawno dawnooo temu bawilem jak jeszcze na modemie siedzialem nawet sobie stronke zalozylem z tym wszystkim. musze przyznac ze jeden czek dostalem ale nie wystarczyl on na rachunek za neta
jakby ktos chcial poogladac to link link z tego wszystkiego badziewia najlepsza jest spedia przynajmniej niby najlepsza ma stawki...

ja mam na swojej stronce z kamera internetowa bannerek z programu google adsense i klikajac w niego sam jestem w stanie zrobic w ciagu roku na OC za Samare ... no moze czasem jeszcze ktos mi kliknie

[ wiadomość edytowana przez: Qba_Szklarska dnia 2005-11-20 15:13:58 ]

Forum » Lada Klub Polska

« Starszy wątek | Nowszy wątek »