MotoNews.pl

Akcja charytatywna - prośba do informatyków PILNE !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam !
W mojej uczelni wkrotce ma sie odbyc akcja charytatywna "Moj najszczesliwszy dzien". Chcemy spelnic marzenia grupy dzieciakow z domu dziecka. Musimy na ten cel zebrac troche funduszy i potrzebujemy fajnej reklamy. W czym rzecz ?
Otoz chcemy na wszystkich komputerach w szkole na pare dni zainstalowac tapetke reklamujaca akcje. Ma to byc jakis ciekawy obrazek z wizerunkiem aniolka i haslem akcji "Moj najszczesliwszy dzien - studenci dzieciom".
Czy bylby ktos bardziej zdolny w sprawach informatycznych w stanie wykonac takie cos w przeciagu najblizszych 2-3 dni ? Jesli tak bylbym baaardzo wdzieczny Z gory dzieki !

To chyba nie jest prośba do informatyków, tylko do grafików, bo trzeba się wykazać umiejętnościami rysownika
Myśli już ktoś nad tym tematem? Bo ja myślę, że żeby taka akcja była ciekawa, to aniołkami nie skusisz studenta, trzeba by coś wymyśleć lepszego

Takie było zalecenie "góry" Ale oczywiscie nie musi tak byc - najwazniejsze hasło Czekam na pomysly, moze jednak ktos sie zainteresuje ?

Ja mam kilka pomysłów, ale tylko wtedy gdybym miał grafików/rysowników/plastyków, którzy by mnie zrozumieli, bo pomysł, to zbiega się tylko do umiejscowienia i powiedzenia, co gdzie ma być, bo rysunki planisty by przypominały dziecięce rysunki, albo schematy ekonomisty
Myślę, że dlatego jest takie zalecenie, bo nikt nie ma pomysłu i wolą taki temat, niż coś dziwnego

Heh Mike to moze zachecimy kogos zeby przelał Twoje pomysly na ekran ? Oczywiscie prosba jest jak najbardziej powazna - mam nadzieje, ze akcja sie uda i dzieciaki chociaz przez jeden dzien beda szczesliwsze niz zwykle...

Odświeżam wątek, bo jest dośc pilny, a zainteresowania na razie nie widać No ale może jednak ktoś zechce pomóc ?

Ja pomyślałem sobie, że może by wrzucić jakieś zdjęcie z sierocińca i np. z taką chmurką od nich wychodzącą - w której byłoby napisane - "my też chcemy studiować" I pod tym może być nawet ten aniołek z podpisem "Moj najszczesliwszy dzien - studenci dzieciom" można jeszcze coś tam dodać, ale lepiej żeby było wyraźne

Pomysl juz mamy - teraz czekamy na wykonawcow