Jakby ktos widział youngtimerowską Ładę do sprzedania...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
... to proszę dajcie znać.
Można także aktywnie namawiać tych, co to jeszcze sobie nie uświadomili, że chcą Ładę sprzedać -> jak spotkacie takie cóś na trasie, to zajechac drogę, znaczek LKP przed oczy i przekonywać do sprzedazy (prowizja - 1 maślanka).
No i nie za drogie żeby toto było i w dobrym stanie, i w ogóle . No klasyk fajny taki . I czerwona dobrze żeby była (ale czerwieńsza, niż Łada Pawła ). Itd. No, żeby po prostu Wegrom i innym Czecho(Słowakom) zagraniczne oczy zbielały .

Gwoli wyjaśnienia -> chcielibyśmy sobie z Góralem i Kolibrem sprawić takie cacko na spółkę, aby móc czym cieszyć oczy i mieć fun z doprowadzaniem tegoż autka do stanu świetności oraz ew. (ale tutaj to działka gł. Kolibrowo-Góralska) zabawą z modyfikacjami silnikowymi. Takie dżojntwenczer znaczy byśmy zrobili . Mam nadzieję, ze nie wydałem Was Panowie przed żonami (no dzielicie się chyba dobrymi nowinami z połowicami ).

wiem gdzie sa dwie 2001 biała i czerwona ale zeby je kolesie sprzedali.... to nawet chyba jakbym im własne jajca na tacy zaniusł to nie wiem czy by sie udało ...wazne jest jaka cene jestescie w stanie dac

Cena? Eeee... jak najmniej oczywiście .
Od kilkuset PeElEnów do... no... do iluśtam (jak będzie coś bardzo fajnego, to pewnie się i żonie z koperty wyjmie się parę papierków, aby miała lżej ). Myślę, ze tak na początek do 1.000/1.500,- może... .

jedyneczka jest cacunia, ale ihmo najpiękniejsza jest trójcyna. te chromy, te zegary w drewnie... mniam.

ej jawidze ze koledzy chca nas zaskoczyc czyms fajnym nz zlocie.
Zycze powodzenia w dazeniu do celu.Synów macie Domy macie adrzewka łobuzy juz posadziły?jak nie to najpierw sadzic drzewka

2106 Bedera ( byłego Klubowicza?) była w tamtym roku na sprzedaż. W Bydgoszczy mój znajomy ma 2103 , ale w przeciętnym stanie ( na oko całkiem całkiem, ale przy bliższym poznaniu traci...)

Ładną Bedera widziałem jakieś 2-3 tyg. temu w ruchu na ulicy. Niestety nie udało mi się dojrzeć czy Beder był za kierownicą...
Ale wyglądała naprawde dostojnie!

Ładą Bedera podąża sam Beder. Nie sprzedał, bo nie znalazł odpowiedniego kupca. a do wożenia kartofli nie odda.

Widzialem ogloszenie z 2103 w gazetce Anonse (bezplatne ogloszenie z woj. Swietokrzyskiego) - 700PLN.
Jutro ja przyniose i zapodam namiary.
Jasiu

Cytat:
2005-11-23 22:41:01, krzychuk pisze:
Synów macie Domy macie adrzewka łobuzy juz posadziły?jak nie to najpierw sadzic drzewka

Ja to chyba taki półśrodkowy jestem...
* Nie ma syna - mam córkę.
* Nie mam domu - mam mieszkanie
* Nie posadziłem własnego drzewa - posadziłem kaktusa w doniczce

Cytat:
2005-11-24 07:43:31, Góral pisze:
Ładą Bedera podąża sam Beder. Nie sprzedał, bo nie znalazł odpowiedniego kupca. a do wożenia kartofli nie odda.

To może w dobie kaczego bliźniaczenia takie "trojaczki" z Wawy byłyby dla Niego dobrym qpcem... Może nie jest taki wbredny... Chociaż... nie wiem, czy nas stać na Władkę Bedera...

Cytat:
2005-11-24 08:44:01, Janusz-Mendrala pisze:
Widzialem ogloszenie z 2103 w gazetce Anonse (bezplatne ogloszenie z woj. Swietokrzyskiego) - 700PLN. Jutro ja przyniose i zapodam namiary. Jasiu

Zgórne dzięki. Może to jest właśnie ta .
Najlepsza byłaby Władzie wyciągnięta gdzieś z garażu jakiegoś dziadka (takiego, który tak jak ja cieszył się posiadniem, a niekoniecznie jeździł ).

Takie od dziadka to raczej sie nie trafiaja, a szkoda;o)
1) 2103 / 1979 Końskie, zarejestrowana bez przegladu, cena 500
tel 606 589 349
2) 2103 /1977 1.5B, ciemnogranatowa, Majków (niewiem gdzie to jest) tel 503 437 546 cena 740. Stan ponoc idealny
Z Majkowa jest jeszcze jedno ogloszenie wygladajace na ten sam samochodzik za 600 PLN i innym numerem tel 609 146 059

Daj znac o efektach i powodzenia!
Jasiu

A może czerwona 2106 od pierwszego właściciela?
LINK

Cytat:
2005-11-25 00:21:56, Mariusznia pisze:
Zgórne dzięki. Może to jest właśnie ta . Najlepsza byłaby Władzie wyciągnięta gdzieś z garażu jakiegoś dziadka (takiego, który tak jak ja cieszył się posiadniem, a niekoniecznie jeździł ).

jest dziadek...chyba w lublinie z ładziarzy kojarzy dziadka kazdy , pomaranczowe 2106 ulica weteranów łada tylko co jakis czas smiga z dziadkiem i babcia na zakupy, wszystko oryginał, zero rdzy sliczna ale o sprzedarzy to by trzebabyło po jego smierci z babka gadac

[óki co to ci co moga niech sadzarzewa a ci co nie maja niech robia synów!!!!Syn to chyba mazenie kazdego ojca???

No proszę - nie ma to jak stara poczciwa łada

fajnie ,że chcecie coś takiego zrobić!
Myslę ,że w sanej Warszawie jeszcze uda Wam się trafić na niezłą trójkę lub szóstkę ( jedynki to nie wiem. Ja sa widziałem ich tam kilka w róznym czasie i wróznych iejscach, wszystkie w ruchu. Więc na pewno są.
Paweł

Ja dzisiaj widzialem bardzo ladna (nie ptrzyjrzalem sie z bliska) 2103 w swidniku i wsumie moglem zapytac czy by nie sprzedal bo siedzial w niej ktos ale mi sie bardzo spieszylo