MotoNews.pl

[S] FIAT 126p 87 rok na części

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam. Mam do sprzedania praktycznie całego Malca z 87 roku na części. Buda sie posypała i musze go pociąć na złom bo nigdzie indziej sie nie nadaje juz Będe wymontowywał wszystkie sprawne jeszcze części wiec będzie to wszystko praktycznie do sprzedania. Z takich większych rzeczy to jest: Silnik (w bardzo dobrym stanie) fajnie chodzi jak na serię, skrzynia w sumie jest ale jedynka wyskakuje , półosie, zbiornik paliwa, sprężyny, amorki, cały układ hamulcowy (ręczny też tylko linka kiepska), układ kierowniczy (przekładnia i wszystkie drążki), resor z eleganta (nie taki stary), wahacze przód (tylne w kiepskim stanie), zwrotnice (ale niestety też kiepskie). Z blacharskich (z tego co zostało w dobrym stanie): klapa bagażnika, klapa silnika, tylna belka... i w sumie chyba tylko tyle. Reszta części: reflektory przednie, tylne lampy, kierunkowskazy, szerokie zderzaki, deska rozdzielcza (duzy prostokątny licznik), wentylator nawiewu, wycieraczki (łącznie z silniczkiem), felgi (3 sztuki 12 cali orginał), tylna kanapa z oparciem, fotele (pasażera z eleganta a kierowcy lotniczy lekko przetarty). Wszystkie szyby. Tylna bez ogrzewania To by było chyba na tyle. Ale mogłem o czymś zapomnieć wiec jak by coś było potrzebne to pisać na gg: 9410980, maila lub kom.: 508146256. KATOWICE

[ wiadomość edytowana przez: Domi1985 dnia 2006-04-02 23:38:52 ]

[ wiadomość edytowana przez: Domi1985 dnia 2006-04-02 23:40:01 ]

[ wiadomość edytowana przez: Peyyoo125 dnia 2006-04-03 09:25:37 ]
[ powód edycji: [S] [S] [S] [S] [S] [S] [S] [S] !!!!!!!!!!!! ]

Generalnie wszystkie części z tego Malca są mi niepotrzebne... a może komuś się by cos przydało wiec... NAPRAWDE TANIO odstąpię. Jak co to pisać smiało. Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: Domi1985 dnia 2006-04-05 23:47:50 ]