III Zlot pojazdów produkcji socjalistycznej

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Poszukałem na forum i nie znalazłem informacji, wstępnie rozmawialiśmy jedynie w Leszkiem na naszym forum, dlatego też Panie i Panowie wzorem lat ubiegłych, podtrzymując tradycje proponujemy zorganizować:

III Zlot pojazdów produkcji socjalistycznej
który odbędzie się w Niedzielę - 11 grudnia 2005
miejsce spotkania: były pas stratowy na gdańskiej Zapsie
start godzina: 14:00

Żadnych specjalnych atrakcji nie przewidziano z powodów organizacyjnych takze będzie jedynie luźnym spotkaniem braci motoryzacyjnej na pasie, ale myślę że nawet wyłacznie dla wspólnego spotkania warto tam być.

Napewno można liczyć na udział FSO AutoKlub, Lada Klub Polska, Zastawa, Skoda 3miasto, Fiat&Furious, Syrena Klub Pomorze, Cartoon Trabant i Morski.org

No i rewelacyjnie. Liczę na kolegów z Trójmiasta, że się pojawią licznie.

Na dzień dzisiajszy bede tam na bank - jak zawsze.

Zapraszamy tez kolegów z innych województw!!!

Fajna impreza Wam się szykuje na... ZAPSIE
Ale..nieważne czy na zaspie czy zapsie- czekamy na realcję i fotki!
Pozdr
paweł

widze ze zapoczatkowana przeze mnie z udzialem schakala impreza nabiera charakteru cyklicznych corocznych spotkan, ciesze sie bardzo, bo wlasnie takie bylo zalozenie pierwszego zlotu, oraz aby kluby byly sobie bliskie.

Cytat:
2005-11-08 19:31:52, Franc pisze:
widze ze zapoczatkowana przeze mnie z udzialem schakala impreza nabiera charakteru cyklicznych corocznych spotkan, ciesze sie bardzo, bo wlasnie takie bylo zalozenie pierwszego zlotu, oraz aby kluby byly sobie bliskie.

Dzieki Franc
tylko szkoda że nie mozesz w "pełni" już uczestniczyć w takiej imprezie z powodu braku pojazdu z demoludów

hehe,nie do koncxa nie moge, moj pojazd jest z 92 rolu

Cytat:
2005-11-09 20:16:47, Franc pisze:
hehe,nie do koncxa nie moge, moj pojazd jest z 92 rolu

Ale ni jak on socjalistyczny

Dobra dobra, ale my tu nie o tym. Wszyscy już wiedzą? Może zaprosimy prasę? Może tv?

Ja oczywiscie na sie pisze na to, zreszta tak jak w zeszłym roku, wtedy bylo dosc ciekawie tylko przydało by sie sciagnac jeszcze wiecej ludzi i samochodow oczywiscie. No i oczywiscie troche to nagłośnic, jakies ulotki albo cosik takiego...

Cytat:
2005-11-09 20:48:16, Leszek_Gdynia pisze:
Dobra dobra, ale my tu nie o tym. Wszyscy już wiedzą? Może zaprosimy prasę? Może tv?

Jezeli masz adresy, dojścia to jak najbardziej - inna sprawa czy będą zainteresowani, z tym jest gorzej ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Cytat:
2005-11-10 11:16:51, GDA pisze:
Jezeli masz adresy, dojścia to jak najbardziej - inna sprawa czy będą zainteresowani, z tym jest gorzej ale jak nie spróbujesz to się nie dowiesz

Mysle, ze mozna napisac do Michała Tuska z GW - on na 100% bedzie zainterere

Pozwolę sobie temat podnieść bo do zlotu tuż tuż
u sąsiadów na forum F&F pomysł organizacji zlotu sie spodobał także koledzy napewno sie pojawią, mam nadzieje że i koledzy "LADni" również zasilą zlot szeroką ławą

No pewnie że zasilimi. Nie ma nas dużo, ale myśle że wiekszość aktywnych się pojawi

A co z reszta klubów?

Reszta poinformowana - został chyba CartoonTrabant ale też poszukam "wejścia" i dam im znać

Cytat:
2005-11-29 14:23:47, GDA-FSO pisze:
Reszta poinformowana - został chyba CartoonTrabant ale też poszukam "wejścia" i dam im znać

To daj im znać - cartoon trabant

skolargdynia@wp.pl
3jsilver@post.pl
janek@otomin.net

ja na zlot nie wpadne, mialem maly wypadek

Cytat:
2005-11-29 21:00:25, Franc pisze:
ja na zlot nie wpadne, mialem maly wypadek

znowu!? co się stało?

Witam wszystkich po długiej przerwie!!!
Ja na 100% pojawię się na Zlocie swoim nowym autkiem!!!
Pozdro Lincoln

To już za tydzień
Do zobaczenia o 14:00 w niedziele 11.XII na gdańskiej Zaspie

Czas szykować auta!!!!

Jak tu szykować panowie, jak umyję to już cały brudny bo co chwila pada