Warszawa - czy są chętni do zabawy w halowego badmintona

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie.
W piątki na Ursynowie w S.P. Są 2 korty w sali gimnastycznej, siatka, etc. Tak zimą to dobrze byłoby się tez trochę poruszać, tłuszczyk zrzucic, może jakiś turniej LKP, etc. . Trzeba kilkadzięsiąt PLN na miesiąc zapłacić, ale można się zrzucić. Jakby byli chętni, to bym się zorientował w szczególach bardziej.

w jakiegoś lajtowego tenisa to bym pograł...

Ja juz mam basen, hokej, troche tego za duzo by sie zrobila, a i kasa idzie...
Raczej odpadam

Cytat:
2005-12-15 20:00:22, Góral pisze:
w jakiegoś lajtowego tenisa to bym pograł...

No to właśnie jak znalazł . Taki badminton jest - przynajmniej w wersji rekreacyjnej - całkiem fajną zabawą. Taka rekreacja w ruchu, ale nie tak nużącą jak siłownie i inne "fitnesy".
Zgadamy się na priv. , ale wpierw jeszcze posprawdzam wszystko konkretnie.

Jakby ktoś jeszcze miał ochotę - zapraszam; można w debelka sobie pograć, pozmieniać się na korcie. Naprawdę można całkiem sympatycznie spędzić piątkowy wieczór .

Ja tez basenik trenuje i wiecej wolnego czasu nie znajde za bardzo, ale jak znajde czas to z miłą chęcią się dołącze!
Pozdrawiam
I.

Babmington to zabawa dobra dla małych dziewczynek. Wczraj byłem na paintballu i powiem tak- będe tam chodził minimum raz w miesiącu. Za 50zł dostajesz sprzęt i 100kulek i latasz aż nie będziesz miał z czego strzelać. Za 15zł kolejne 100kul kupujesz. Adrenalina taka że o ja pierd***. Boli tylko troszke. Obczajcie fragfactory.pl

Cytat:
2005-12-18 00:53:39, janisz pisze:
Babmington to zabawa dobra dla małych dziewczynek.

Te man... a rakietką w głowę dawno nie dostałeś?

A w tego painballa o bym tez sie kiedys pobawił .

A2 próbował ktoś może kiedyś rzucać bumerangiem?

[ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2005-12-18 01:11:14 ]

to co z tym koszem?