MotoNews.pl

DF kombi - wybieramy kolor nadwozia

Ankieta: Wybierz kolor :
Opcja 1
Opcja 2
Opcja 3
Opcja 4
Opcja 5

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

W temacie Historia pewnego KOMBI ..., padł pomysł aby pomóc naszemu koledze wybrać kolor na jaki ma polakierować swojego kombi

tak wiec uruchamiam ankietę i aby ułatwić Nam wybór Kaovietz przygotował kilka zdjeć - głosujemy w kolejnosci takiej jak są zamieszczone fotki :

Opcja 1

Opcja 2

Opcja 3

Opcja 4

Opcja 5

1 tylko ciemniejszy niebieski - taki granat

Trudno mi tutaj wybrać ale jedno wiem na pewno bez względu na kolor zostaw biały dach! Auto nabierze oldtimerowego wygladu i charakteru

A ja bym zostawił mu barwy karetki tylko je odnowił. Za pare lat będzie budził respekt

wchodzi w opcje wersja nr. 1 ja będe podobnie robił nowego fiacika właśnie akie barwy to jest to!!!!!!!!!!

czarny dół biały dach czyli opcja nr 6

Jak dla mnie opcja nr 1, ale jak już zostało powiedziane bardziej żeby dół był pomalowany "mocnym" ciemnym kolorkiem, a dach biały. Łącznie ze słupkiem

Niebieski z bialym dachem to śliczny pomysł.

Ja chyba nie zagłosuję, bo żadna z opcji mi nie odpowiada. Co prawda... błękitno - biały byłby do przełknięcia, ale np. wojskowa zieleń czy żółty kanarek nie powinny wogóle wchodzić w rachubę.

Podtrzymuję swój projekt.

Góra i dół pod listwą w kolorze czerwonym, a środek w sławetnym i rozchwytywanym kolorze "bahama" :

Cosik takiego

Heh,dziękuję za ankietkę I zapraszam do głosowania.Póki co coraz bardziej podoba mi się wersja dwukolorowa,jednak niekoniecznie z niebieskim dołem.Zobaczymy co z tego wyniknie,a ankietka z pewnością pomoże będącemu w lekkiej rozterce właścicielowi Może macie jeszcze jakieś ciekawe projekty?
Pozdrawiam,kaovietz

MI się podoba:
Foto 3 ale z białym dachem

P.S. Ile kosztuje pomalowanie całego auta.Może zmienie kolor mojego.

Hoho!Zdecydowanie prowadzi opcja nr1 Zachęcam do głosowania!

A mnie się nie podoba biały dach , to jakieś nienaturalne moim zdaniem, nigdy takich fiatów nie było. Jestem konserwatysta i dlatego opcja nr 3.

Nadszedł czas podjęcia decyzji o kolorku mojego kombika...Oczywiście dziękuję Wam za wszelkie propozycje jak i udział w ankiecie,w której z dużą przewagą głosów wygrała opcja nr 1,czyli niebieski z białym dachem.Jednak nie chcę kopiować KajTan`a,a poza tym mnie najbardziej podoba się jednak ciemna zieleń.Tak więc jestem już "dogadany" z lakiernikiem,kolorek będzie oczywiście inny niż ocja nr 2,prawdopodobnie identyczny jak Astry II,właśnie ciemnozielone.Moim zdaniem taki kolor będzie bardzo ładnie komponował się z chromami(których będzie sporo ),poza tym bardzo mało jest zielonych DF...no i jak zaparkuję w lesie to go nie znajdę .Także niebawem czeka mnie rozbiórka autka na czynniki pierwsze i dostarczenie "kasty" do lakiernika.Całkowity koszt operacji "GREEN AMBULANCE" powinien zamknąć się w 1kzł.Obiecuję relację z tejże akcji.
Tym samym ankietę uważam za zamkniętą .

Dokładnie ankieta ankietą ale ważne żeby się Tobie podobał i że nie jest to kolor różowy
I czekamy na fotki

[ wiadomość edytowana przez: Mokry dnia 2003-09-04 20:26:37 ]

buuuuuu!!!!!!!!!!!!!

Cytat:
2003-09-04 20:29:39, pagan pisze:
buuuuuu!!!!!!!!!!!!!

E tam buuu!!!A Twój zostanie pomarańczowy?

Poczekajcie aż ja postawie swojego na nogi (koła) tzn. zrobie zawieche, heble i układ kierowniczy. Wtedy przygotuje kilka VT i też dam do oceny. Ostatecznie będzie to na pewno coś w tym stylu co mam w profilu tylko dokładnie nie wiem który wariant. Licze na to ze mi wtedy pomozecie sie zdecydowac.
Kao, powodzenia z malowankiem, czekam niecierpliwie na efekt. Jak juz pomalujesz to daj znac - wpadne z cyfrakiem i go opstrykamy od razu .

Ja glosowalem na yellow ale tak na prawde to bialy lub kremowy z "drewnem" na drzwiach byl extra - no ale ja mam lekkie zboczenie na temat amerykanskich kombi

pozdr

Cytat:
2003-09-05 01:04:37, thaniel pisze:
Ja glosowalem na yellow ale tak na prawde to bialy lub kremowy z "drewnem" na drzwiach byl extra - no ale ja mam lekkie zboczenie na temat amerykanskich kombi

pozdr

Rzeczywiście - "lekkie"