| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CK_Wookash Lada Niva Kielce | 2005-12-20 18:09:18 Kiedys mialem oslone pod silnikiem ale po wizycie u blacarza zniknela w sumie nie mam co zalowac bo byla przerdzewiala i trzymala sie na drucikach. Nie pamietam juz jak byla zalozona i tu moja prosba jesli posiadacie takie przy swoich autach i dysponujecie fotkami to prosze o podeslanie. Strasznie mi chlapie na silnik i maske od spodu a duzo teraz soli i blota na drogach wiec chcialbym sobie cos takiego zamontowac. |
bart03 Klubowicz NOK Jeep, Uaz, kiedyś Ni ... Katowice | 2005-12-21 19:09:52 blachy sa duczesciowe- lewa i prawa. Jedna sruba przechodzi przez dwie blachy i jest mocowana do belki wahaczy przednich, dwie sa do podluznic (lewej i prawej), dwie do pasa przedniego i jedna jest chyba z teflonem do skrecania blach razem. Moze o jakiejs zapomnialem wkoncu juz nivki nie mam rok czasu i powoli zaczynam pewne rzeczy zapominac , jesli zapomnielem to zapewne jakich mnie tu zaraz poprawi |
Sniper Klubowicz NOK Niva California, Nub ... Posen | 2005-12-23 18:41:03 Chyba jest tak jak napisał Bart - ja też tam rzadko zaglądam |